Бащата на Джако прави "Джексън три"

Бащата на Майкъл Джексън, който е бил негов мениджър и го е биел, когато Джако е бил дете, иска да направи от внуците си "Джексън три", съобщи в. "Дейли телеграф". Твърди се, че Джо Джексън е предложил на 12-годишния Принс-Майкъл-джуниър, на 11-годишната Парис Майкъл Кетрин и на 7-годишния Принс-Майкъл II, наричан Бланкит, да се появят на сцена догодина. Новината за турнето идва, след като бащата на Майкъл Джексън заявил пред репортери, че Парис е показала, че има талант като изпълнителка, а Бланкит е много добър танцьор. Изказването на Джо Джексън е разгневило други членове на семейството, които се опасяват, че ходенето на турнета може да изложи децата на експлоатация. Биографът на Майкъл Джексън Иън Халперин заяви пред "Сън": "Джо иска децата да направят световно турне през 2010 г. и вече е предложил договори за записи на две от тях. Той говори как ще им осигури най-добрата поддържаща група в света и ще ги заведе на турне като "Джексън три".“
Халперин е казал, че източникът на новината е много близък до семейство Джексън и скоро може публично да изрази загрижеността си за бъдещето на децата, които понастоящем са в центъра на съдебна битка за попечителство.
Майкъл Джексън приживе е споделял, че страхът от баща му го карал да повръща, когато бил малък. Сестрата на поп легендата Ла Тоя Джексън също е казала, че баща им ги е държал в "постоянен страх от насилие".
Твърди се, че майката на Майкъл Катрин Джексън и бившата му съпруга Деби Роу тайно са се споразумели да не допуснат Джо Джексън да вземе каквото и да било участие в отглеждането на трите деца.

Станете почитател на Класа