Фенове на Майкъл Джексън го почетоха в Лондон

Стотици фенове на Майкъл Джексън от целия свят се събраха пред залата O2 в Лондон в понеделник вечерта, когато трябваше да започне серията от неговите 50 концерта, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.
Почитателите на Майкъл Джексън поставиха цветя и запалени свещи пред залата. Някои танцуваха, други пееха хитовете му, трети стояха тихо пред голям екран с негова снимка. Феновете на Майкъл Джексън му отдават почит по целия свят
след преждевременната му смърт на 25 юни. Продажбата на записите му нарасна многократно. Организаторите на лондонските концерти AEG Live предложиха на хората, които са си купили билети, да ги задържат за спомен или да получат обратно парите си.
Бащата на Майкъл Джексън каза в интервю за американската телевизия Ей Би Си, че певецът не е бил готов за концертите и че организаторите им са претоварили графика му за завръщане на сцената. Той призна, че се е безпокоял за здравето му, защото Майкъл Джексън дал съгласието си за 10 концерта, а AEG Live направили програма от 50. Представител на AEG Live обаче каза, че Майкъл Джексън е одобрил идеята броят на концертите да бъде увеличен, както и че бил в отлична форма на репетициите.
Вчера на книжния пазар излезе скандалната биография Unmasked: The final years of Michael Jackson, написана от Ян Халперин. В нея се разказва за безразборните хомосексуални връзки на Краля на попа, като част от участниците в тези истории сами са споделяли за тях пред автора на книгата.

Станете почитател на Класа