Осемзнаците от Лос Анджелис участват в риалити

Надя Сюлейман, 33-годишната жена от Лос Анджелис, която в началото на тази година роди осем близначета, е приела да участва в продължение на три години с децата си в риалити шоу, предаде Франс прес, позовавайки се на информация на в. "Лос Анджелис таймс".
За участието в риалити програмата жената ще получи 250 000 долара. През първата година хонорарът на Надя, на осемзнаците и на другите й шест деца ще бъде 125 000 долара, през втората – 75 000 долара, а през третата - 50 000 долара. Снимките започват през септември.
Надя и децата ще се снимат за програмата през първата година общо 36 дни, през втората - 21 дни, и през третата - 14 дни. Предстои договорът за участие на децата на Надя в риалити програмата да бъде одобрен и от калифорнийски съдия съгласно законодателството на щата Калифорния.
Продуцент на шоуто е холандската фирма "Айуъркс", специализирала се в подобни програми. Тридесет и три годишната Надя породи истинска полемика в САЩ с решението си да роди общо 14 деца след изкуствено оплождане. Когато роди през януари тази година осемзнаците, се оказа, че тя е безработна и не е омъжена. Именно това предизвика дискусии в САЩ дали е редно и правилно всяка жена да ражда посредством изкуствено оплождане.

Станете почитател на Класа