Пиротехникът на филма "Мюнхен" прави спецефектите на "Мисия Лондон"

Пиротехникът Кенет Касар се включи в снимките на „Мисия Лондон”. Той отговаря за специалните ефекти в продукцията и ще получи подкрепа и от български професионалисти. 33-годишният малтиец е бил част от екипа на ленти, спечелили милиони зрители в цял свят. Някои от заглавията, които са включени в неговата биография, са: „Мюнхен” (2005) на Стивън Спилбърг, „Троя” (2004) с режисьор Волфганг Петерсен и „Ю-571” (2000) на Джонатан Мостоу.
Алан Форд и Томас Арана са в България тази седмица в компанията на главната героиня в най-новия филм на режисьора Димитър Митовски – Ана Пападопулу. Британското съзвездие е допълнено от Роузмари Лийч (ролята на Мис Кънингам – ключова фигура във Famous connections – ПР агенцията на Алан Форд)...
Ана Пападопулу е в новото си амплоа като двойничка на принцеса Даяна и тече трескава подготовка в гримьорните на ПР агенцията Famous connections – в тази сцена българската звезда си партнира с Алан Форд и Томас Арана на първия им снимачен ден в България. В една от най-колоритните сцени на лентата участват и много познати лица от телевизионния екран кат: Силвия Драгоева, позната с участието си в “Биг брадър 2“, Ива Екимова и един от най-успешните двойници на Краля на рока – Цецо Елвиса.
Филмът на Димитър Митовски е ексцентрична комедия, базирана на едноименната книга на Алек Попов. Основното действие на филма се развива в българското посолство в Лондон.
Историята е измислена и абсурдна, но части от нея са взети от реалния живот и това е причината в някои моменти да звучи действителна. Снимките на лентата стартираха на 6 юли в английската столица и ще продължат 8 седмици. Държавната институция, която застана зад лентата, е в лицето на Националния филмов център, а копродуценти са Унгария, Македония, Швеция и Англия. Частната подкрепа е в лицето на „България еър“ и KFC.

Станете почитател на Класа