Раят е… бира, чипс и любов

Какво е раят? За актрисата Ева Лонгория това е да си влюбен, но за вратаря на „Реал“ Мадрид Икер Касиляс това е да се отпуснеш пред телевизора с бира в ръка. “Различни звезди споделят своята представя за рая, отговаряйки на въпрос, поставен от испанския певец Алехандро Санс на неговото лично пространство в YouTube.
Ева Лонгория, която изпълнява ролята на бившия топмодел Габриел Солис в тв сериала “Отчаяни съпруги”, заявява, че за нея раят е любовта: “Няма значение дали си влюбен, даваш любов или получаваш любов, да си в тази среда на интимност и екстаз. За мен това е раят”, каза 34-годишната актриса, която бе снимана да отговаря в градина. Отговор, който контрастира с този на испанския футболист Икер Касиляс, заснет гол до кръста на канапето си. “Раят за мен е това да се отпусна в къщи, гледайки телевизия с купа чипс и една бира”, казва 28-годишният футболист.
32-годишната колумбийска певица Шакира от своя страна комбинира три неща в представата си за рая: “За мен раят е да имам съсед лекар, шоколадов сладкиш в хладилника и любов вкъщи.” Алехандро Санс, който е носител на две награди “Грами”, ще използва 30-те най-добри отговора сред тези на своите приятели и фенове, за да направи видеоклип към своята следваща песен.

Станете почитател на Класа