×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Националната телевизия посреща зрители на открито на фестивала „София диша“

Тази неделя Българската национална телевизия ще превърне улица „Оборище" в улица „БНТ 55". Преобразяването на известната софийска улица ще се случи в рамките на фестивала за градска култура и изкуство „София диша". Форумът се провежда за пета поредна година и е в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата 2019.
Медията ще посрещне на улица „БНТ 55" посетителите на фестивала в импровизиран „дом" на открито, за да покаже още веднъж, че вече 55 години винаги е близо до зрителя.
В шатрата на БНТ всеки ще може да се наслади на избрани мигове телевизия в уюта на домашна обстановка и приятна компания. На улица „БНТ 55" гостите ще научат интересни факти за телевизията и нейните емблематични лица и предавания от изминалите 55 години.
Още една изненада очаква гостите на БНТ на фестивала малко след 18:00 часа, но каква е тя, ще разберете на място. В аванс ще издадем, че зрителите и приятели на телевизията ще могат да видят известни лица от екрана, които ще участват в изненадващи и емоционални сцени.

Очакваме ви на улица „БНТ 55" (ул. „Оборище", след ъгъла с ул. „Сан Стефано") тази неделя, 24 август, от 16:00 часа до 22:00 часа!

Станете почитател на Класа