×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Петко Кривчев с пикап GREAT WALL STEED 5 от БНР

Петко Кривчев от гр. Брезово, Пловдивско е големият печеливш от играта „80 години Българско национално радио – Властелинът на ефира", който получава наградата чисто нов пикап Great Wall Steed 5. Името на щастливеца бе изтеглено от г-н Христин Стрижлев - член на УС на БНР чрез томбола, която се разигра на живо в ефира на програма „Хоризонт" в присъствието на нотариус Антоанета Любенова и бе излъчвана с картина в интернет на www.bnr.bg/horizont.

„Изключително съм развълнуван и изненадан. Аз съм на 35 години, несемеен и в момента нямам работа. Тази година явно ще е щастлива за мен. Шансът може да те споходи съвсем неочаквано, но винаги идва в точния момент. Благодаря на БНР за невероятния подарък. Желая на целия екип на БНР, което навършва 80 години на 25-и януари, да продължава да бъде любимото радио на българите", сподели Петко Кривчев, минути след като разбра голямата новина.

Ключовете за Great Wall Steed 5 ще бъдат връчени на Петко Кривчев лично от г-н Радослав Янкулов – Генерален директор на БНР на специална церемония, която ще се състои на 24-и януари в Мраморното фоайе на обществената медия.

Станете почитател на Класа