×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

БНР с награда от Министерство на отбраната

Българското национално радио (БНР) бе отличено с настолен плакет на Щаба на отбраната. Наградата бе връчена от началника на отбраната вицеадмирал Румен Николов на генералния директор на БНР Радослав Янкулов, в зала „Тържествена" на Министерството на отбраната. На церемонията присъстваха още членовете на УС на БНР: Анюта Качева, Калин Катев, Христин Стрижлев и Кристиян Бояджиев; Иво Тодоров – Програмен директор на БНР и Митко Димитров – директор на „Радио София". Отличието се присъжда на екипа на БНР за проявения висок професионализъм и активна дейност в областта на журналистиката, обществена ангажираност към актуални проблеми и отразяването им в националния ефир и във връзка с 80-годишнината от създаването му.


„Вашата работа ни помага, тя кара българската общественост да се гордее с усилията, които полагат нашите воини", заяви в приветствието си вицеадмирал Николов.


„Българската армия и БНР са със закодирана съдба по отношение на успехите и победите. Така, както армията няма загубено сражение, така и Радиото няма загубена битка, на фронта на който ние работим", посочи Радослав Янкулов – Генерален директор на БНР, приемайки наградата. „Приоритетите ни са общи: патриотизмът, грижата и любовта към Родината, отговорността към българския народ, към нашите професии. Вярвам, че ще имаме все повече поводи за нови успехи и ще приемаме поздравления за постигнатите и надминати нови върхове", подчерта Радослав Янкулов, като благодари за оказаната чест при получаването на наградата.

Станете почитател на Класа