×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Петко Кривчев получи голямата награда на БНР от томболата "Властелинът на ефира"

Победителят от играта „БНР – Властелинът на ефира" Петко Кривчев, чието име бе изтеглено чрез жребий в ефира на програма „Хоризонт" на 12 януари, получи голямата награда на БНР – пикап Great Wall Steed 5, която се осигурява от българския автомобилен производител „Литекс Моторс" АД. Ключовете за автомобила бяха връчени на Петко Кривчев лично от Радослав Янкулов - Генерален директор на БНР на тържествена церемония в обществената медия, в присъствието на ръководството на Радиото и търговския мениджър на „Летикс Моторс" Тодор Стойков.

„Това е първата награда в живота ми. Надявам и занапред да имам повече такива щастливи мигове. Наградата е прекрасна, много ми харесва и с удоволствие ще карам пикапа. Когато ми съобщиха новината бях изключително изненадан и не можах да повярвам. Чувствам се изключително радостен. Искам да пожелая на всички слушатели на БНР да бъдат верни на Националното радио и да вярват, че късметът може да споходи всеки. Честит празник на целия екип на БНР. Вие наистина сте „Властелинът на ефира", каза развълнуваният щастливец Петко Кривчев.

Играта „БНР – Властелинът на ефира" стартира на 1 септември 2014 г. и продължи точно 122 дни. Слушателите на БНР, които присъстваха на концертите – част от турнето „БНР на 80", провело се в седем града из страната, имаха възможност да попълват талони за участие в томболата. Победителят Петко Кривчев е на 35 години, от град Брезово, Пловдивска област.

Станете почитател на Класа