×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Снежана Тодорова с отличие в Санкт Петербург

Председателят на УС на СБЖ Снежана Тодорова получи авторитетно отличие - Диплом "Обществено признание", по време на Първия Евразийски женски форум, който се проведе в Санкт Петербург /Русия/.

Форумът премина под надслов „За мир, хармония и социално благополучие". В събитието взеха участие над 700 жени от различни организации и държави, които са обсъдиха въпроси и актуални теми на международните отношения. Сред тях: бежанската криза, сериозните военни заплахи в света, аспектите на социалната безопасност, устойчивото развитие, сътрудничеството в името на доверието и прогреса и разширяването на възможностите за участие на жени в икономиката, политиката и социалната интеграция в обществото. Председателят на УС на СБЖ Снежана Тодорова участва в дискусия на тема „Жените в масмедиите". В последния ден на форума бяха отличени десет представителки на различни организации, сред които и Снежана Тодорова.


„За мен това е оценка за приноса на Съюза на българските журналисти - като нестопанска организация, за достигане на тези цели, които си постави форумът – за мир, хармония и социално благополучие.Това е оценка за нашите скромни усилия в международната дейност и развитието на контактите с журналисти от Европа и Азия", коментира Снежана Тодорова.

 

diplom st 

Станете почитател на Класа