Юлският брой на BBC TopGear България с 4 корици и строго секретна информация!

 Новият брой на BBC TopGear България разкрива подробности от кухнята на суперскъпите поръчкови автомобили. Как се създава уникално Ferrari? Какви хора поръчват такова? Кой го прави? И не на последно място, каква е цената? На тези въпроси отговаря скандалният Лапо Елкан, лошото момче на Маранело.

 

Цялата тази любопитна информация и още много факти са част от новата секция TopGear Unlimited. Само и единствено в юлския брой на най-вълнуващото автомобилно списание разбиваме всички тайни на най-големите играчи в тунинговането на скъпи коли. Unlimited разкрива как се „омагьосват” големите автомобилни фирми, как се сондират мнения и как се „улавят” в мрежи хората с пари. Джейсън Кастриота познава цялата схема отвътре и казва цялата истина.

Многото пари не означават задължително изтънчен вкус. Ще ви покажем колко катастрофално може да свърши един проект за унифициране на скъп автомобил. Розовото Bentley на Парис Хилтън e само един от примерите.

 

Gear продължава с изумително приключение – Сам Филип прекара пет дена с новия Ford Focus ST, избяга от магистралите и прекоси САЩ от бряг до бряг, като отметна по 1100 км дневно... Само в юлския брой на BBC TopGearБългария ще ви направим част от тази зашеметяваща авантюра.

 

Не по-малко приключение очаква и Пиърс Уорд. KTM трябва да тества новия си X-Bow RR. За целта започват да търсят журналист с опит в пистовите гонки... и в крайна сметка решават, че Уорд е техният човек. Той обаче далеч не е сигурен...

 Дали не пропускаме нещо?

 

·       Наско Марков посети „24-те часа на Льо Ман“, за да ни запознае с новата битка на хибридните титани Audi и Toyota. Вижте повече в юлския брой!

 

·       Британският колега Том Форд пък разказва за битката на BMW 320d с едни малко по-нестандартни конкуренти. Как ще се представи новият „баварец” срещу Range Rover Evoque и Citroen DS5?

 

·       Двама мъже с един и същи ужасен вкус към ризите – Джеймс Мей и създателят на McLaren F1 Гордън Мъри обсъждат бъдещето на градските автомобили. Мъри обяснява простата гениалност на своя T25 и новия начин на мислене iStream...

 

И ако това не ви е достатъчно, Любо Станиславов кара Аstra OPC и високотехнологичния Lexus RX 450h, Ради Ангелов разходи корейския качествен скок Kia Cee'd и „победното” MINI Cooper S Rauno Aaltonen, а Иван Войков се изстреля с жълтия куршум Renault Megane RS Trophy. И не на последно място, покарахме и най-мощното атмосферно Porsche Cayenne GTS.

 

В България BBC TopGear се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, F1 Racing, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

 

Станете почитател на Класа