Орландо Джоунс нарече българите расисти!

Холивудската звезда Орландо Джоунс написа грозна статия за България.За “Хъфингтън пост” той пише за времето, което прекарал у нас, докато снимал новия си филм.
В материала, озаглавен “Да пътуваш, докато си черен в България”, той настоява някой да каже на българите, че не може да се приближават просто така до чернокож мъж и да му пипат лицето.
Джоунс хвърли петно върху страната ни и категорични намеци за расизъм, само защото деца му се метнали на врата с желание да се докоснат до него, хапели го по коляното и му викали “Ооо, Chocolaten!”
Възмущението на чернилката обаче е голямо и за контраст той подчертава: “Моите американци ми липсваха”.
Според него „всички бели американци, когато намерят време, трябва да обяснят правилата на автентичните бели българи”.
Холивудският актьор останал потресен от посещението си в България
“Може да се слуша и танцува на черна музика. Може да се яде храна за душата… Но това, което не трябва да се прави е да се приближавате до чернокож мъж и да пипате косата му. Това не ви е кошер, плюс това е странно. Вие все пак не храните животните в зоопарка, нали?”, реди още за премеждията си Орландо Джоунс.
Със сигурност за нелепите си изказвания и безпочвени обвинения, той ще си навлече гнева на феновете, които нямат никакъв принос за емоционалното му изказван


Източник: www.huffingtonpost.com

Станете почитател на Класа