30-годишна управителка на заведение е убита в Слънчев бряг тази нощ (подробности)

Бургас. 30-годишна управителка на заведение е убита в Слънчев бряг тази нощ, съобщиха от ОДМВР в Бургас. Около 1.00 ч. в Районно управление “Полиция” – Несебър е получено съобщение за инцидент в района на х-л “Гларус” в Слънчев бряг, при който непознат мъж намушкал млада жена. Констатирано е, че трупът на 30-годишната М.З. от Самоков се намирал в близост до паркиран лек автомобил “Ауди Q 7”, с варненска регистрация, управляван от 18-годишния С.К. от Несебър. Жената е била с няколко прободни рани в дясната половина на тялото, а несебърлията с порезни рани по дясната ръка - настанен е за лечение в бургаска болница, без опасност за живота. По думите му, докато жената се качвала в автомобила му от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож. Млъдежът се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатият избягал от местопроизшествието.
Към момента са проведени два огледа, иззети са веществени доказателства, издирени и разпитани са свидетели, проведена е аутопсия и са назначени множество експертизи по образуваното досъдебно производство.
Работата по случая продължава от служители от сектор “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление “Полиция” – Несебър.

Станете почитател на Класа