Млади гербери търсят съвременните будители на Благоевград

Членовете на МГЕРБ събират предложения и номинации за съвременните будители на Благоевград. Инициативата ще премине под мотото "Новите народни будители" и е посветена на 1-ви ноември - Ден на народните будители.



”Ние, младите граждани за европейско развитие на България си припомняме за подвига на онези учители, книжовници и общественици, които събудиха българския народ за ново величие в епохата на Възраждането. Бихме искали и на вас да припомним за добродетелите на тази епоха пламенния патриотизъм, нестихващата жажда за просвета, порива към свобода и равенство с другите европейски народи”, гласи обръщение на членовете на МГЕРБ към гражданите на Благоевград.

Те изразяват вярата си в това, че идеалите на Възраждането са живи и днес.

Номинациите ще се събират на e mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , фейсбук страницата на партията и в офиса на ГЕРБ - Благоевград.

За да бъде номиниран определен човек, е необходимо да се посочат трите му имена, как той изповядва ценностите на народните будители и с какво заслужава това призвание, неговата месторабота, както и негов телефон и електронен адрес.

В Деня на народните будители Младежи ГЕРБ ще почетат всички номинирани с почетни грамоти и церемония.

Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа