Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването днес в част от жк „Зона Б-5”

Във връзка с отстраняване на авария на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев”, ъгъла с ул. „Партений Нишавски” в жк „Зона Б-5”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев”, ул. „Партений Нишавски”, ул. „Одрин”, ул. „Българска морава” между ул. „Партений Нишавски” и ул. „Камен Андреев”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Партений Нишавски” и ул. „Осогово”.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.
Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.



focus-news.net

Станете почитател на Класа