Роналдо изобщо не е сигурен за Реал Мадрид

Португалският нападател Кристиано Роналдо все още не е изключил възможността да напусне испанския футболен клуб Реал Мадрид след края на сезона в Примера дивисион, съобщава "Марка".
   
Роналдо не е доволен от положението си в клуба и смята, че не среща разбиране от страна на ръководството. Той може да потърси трансфер, като основни кандидати за неговия подпис са Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.
Допълнително масло в огъня наля и легендата на Реал Мадрид Хорхе Валдано. Аржентинецът, който е бивш футболист, треньор и директор в Кралския клуб, смята, че Лионел Меси заслужава повече "Златната топка" от Кристиано Роналдо.

Меси вече спечели три такива отличия, но е факт, че реално това е най-добрата му година. Най-големият му съперник е Кристиано Роналдо, който е изключителен играч, но има малшанса да е от същото поколение на Меси и да играе точно сега", сподели Валдано в последното си интервю.

"Кристиано е голям професионалист. Идва един час преди съотборниците си и си тръгва час след края на заниманието. Въпреки това предпочитам Меси. Може би защото имаме едни и същи корени", каза още Валдано.

Думите на легендата на Реал са пореден удар върху амбициите на Роналдо за "Златната топка". Португалецът бе "предаден" от част от своите съотборници, които не го подкрепиха в битката за отличието. Именно този факт кара Кристиано да мисли сериозно върху бъдещето си на "Сантиаго Бернабеу".

Станете почитател на Класа