Стойчо Младенов със скандални разкрития за източване на ЦСКА

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов направи скандални разкрития на пресконференцията си преди реванша с Лудогорец от 1/16-финалите за Купата на България. Двубоят е в събота от 13:30 часа на "Васил Левски", а както е известно, "червените" спечелиха първата среща в Разград с 2:1. Младенов заяви, че има източване на ЦСКА, а задкулисните игри в клуба не спират. Треньорът даде да се разбере кой е главният виновник.

"Имах намерение да не присъствам на такива брифинги. Говорим си, а всъщност всичко се подминава, или не можем да се разберем. Говорим за схеми, пари и т.н. Ако търсим някакви схеми, те трябва да са ясни. Кой договаря комисионни, заплати и трансфери. Има източване на ЦСКА и ако някой злоупотребява, то това са хората, които водят преговорите. Да не съм ги водил аз тия преговори. Питайте собствениците кой е. След като не съм аз, кой е?", попита Младенов, след което журналистите назоваха името на приближения до собствениците бизнесмен Първан Първанов.

Оттам Младенов продължи: "Значи много добре знаете името на въпросния човек".

Легендата също така добави, че се надява Бойко Борисов да намери спонсор и на ЦСКА - "Добре е, че на "Левски" намериха спонсор. Премиерът е човек, който помага на футбола. Сигурен съм, че няма да забрави ЦСКА. Щом намери два спонсора за "Левски", ще намери и за нас."


Станете почитател на Класа