Легендата Кличко за Пулев и живота в политиката

Легендата Виталий Кличко бе част от първото издание на "Фактора Кошлуков" за новата 2013, като даде интервю специално за tv7, в което говори основно за живота си извън политиката, но имаше какво да каже и за европейският и интерконтинентален шампион Кубрат Пулев.

Според световния шампион Кобрата е доста добър боксьор, но сподели, че не завижда на българина, който съвсем скоро може да се срещне с неговия брат - Владимир.

"Кубрат е добър и перспективен боксьор с добър шанс и му желая много победи и на добър час. При цялото ми уважение към него, не му завиждам, ако срещне брат ми", сподели Кличко, който през 1999 влезе в книгата на "Рекордите на Гинес" за 26-те му победи с нокаут.

Той продължи да говори и за бокса, настоявайки, че все още не е сложил окончателен край на своята професионална кариера, но новото му начинание в политиката на Украйна заема голяма част от времето.

"За хората мога и да изглеждам добре, но не забравяйте, че вече съм на 41 години и това няма как да не ми се отразява. Все пак подчертавам, че официално не съм сложил край на кариера си.

"Към днешна дата за мен има много по-важен бой от този на ринга. Бой за нова, демократична и силна икономически Украйна. Това сега за мен е много по-важно и сложно.

"Членът на нашата фракция Иван Плачков е потомствен българин и ние често посещаваме района близо до Одеса, където етническите българи имат мнозинство", сподели Виталий относно българското население в Украйна.

"С огромно удоволствие общуваме и знаем, че независимо от националността, ние сме един народ и сме съпричастни с проблемите на всички украинци, в това число и бесарабските българи", завърши Кличко.





















tv7





Станете почитател на Класа