Маджо спечели дело срещу покойния Мутафчийски

Последната новина за Младен Михалев-Маджо е за спечеленото от него дело срещу вече покойния му съсед Младен Мутафчийски, пише „Стандарт". От 2003 г. двамата бяха съседи по имения в столичния квартал "Витоша". Басейн, построен през далечната 1996 г., който попада в територията и на двата имота на ул. "Иван Радоев", обаче скара знаменитите комшии. Приживе Мутафчийски настояваше, че басейнът е незаконен и трябва да се премахне. А Михалев не само отказа да го направи, но и упорито търсеше начин да го легализира.
Съдебната битка се водеше с променлив успех от двете страни. През миналото лято магистратите постановиха, че заповедта на ДНСК за премахване на басейна и водната каскада между къщите е правилна, както и че Мутафчийски може да построи ограда на тяхно място. След смъртта на оръжейния бос нещата се обръщат на 180 градуса - съдът отменя предишното решение и на практика постановява обратното.
Оръжейният и туристически бос Мутафчийски често се появяваше на сбирките на кръга "Монтерей", преди да си отиде от този свят на 62 години през ноември м.г./БЛИЦ

Станете почитател на Класа