Дневен хороскоп - 16 април

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Днес с чувствам с ескалативно-позитивна енергия, която ми дава свобода на действия!" Възродените традиции ще обединят общите ви посоки за един стойностен предстоящ Празник! Това ви презарежда с прекрасни пролетни емоции. Ще имате възможност да се доверите на своите принципи и да се посветите на свободното си време! Срещате се с набелязаните хора и нещата се развиват във ваш интерес, но избягвайте да доверявате лични данни или събития от живота ви. Ако сте предпазливи, по друг начин ще ви оценят и не е изключено да договорите сделка?! Вълнуващи и споделени приятни моменти, а за някои и любовна вечер!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Помагам с любов на всеки, който ме помоли, ако имам възможност?!" Не обръщайте внимание на псевдо-познати, защото сега е важно да докажете пред заобикалящите своите организационни качества?! Дневните препятствия по посока планове, са преодолими благодарение на собствената ви енергия! Конструктивното отношение към проблемите ви помага по-бързо и правилно да реализирате решенията си. Похвално мъдри сте, ала и мнението на околните е важно, колкото да хармонизирате близостта и преди всичко да не ги подразните. Разговор отдалече ви подкрепя с нови стойностни идеи!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Поемам отговорността за моите решения!" Препоръчително е да следвате принципните си убеждения и да покажете на околните "как е необходимо" да се случват нещата?! Енергията ви е плодоносна, ако не се поддадете на близки провокации, които за съжаление днес не липсват?! От вас зависи да не обръщате внимание на доминиращи съвети или изкушения! Не бива и да се отдавате на стари емоции в любовен план, тъй като те ви връщат назад в развитието. Вълнуващо може да се окаже пътуване до познато място и среща с любими хора!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Получавам това, от което имам необходимост - по най-подходящия за мен и моите близки начин!" Прекрасно е да организирате задълженита си между своите и да се почувствате значими и заобиколени от любов?! Всичко ще бъде наред! Денят е доста емоционален, с вълнуващи спомени и поуки! Ако ви измъчват несподелени чувства, намерете начин да ги изразите, за да облекчите напрежението от съмнения и предимно страх от "какво ще е мнението" отсреща?! Станете приветливи, добри и зачитащи правото на собствен избор на всеки. Не губете очарованието си, а действайте смело и преоткрийте загубеното в сърдечната си връзка!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Аз съм част от съзидателния поток и прекрасно контролирам дневните си задачи!" Повечето ще са спокойни и релаксивно настроени, намиращи се в позитивна работна кондиция, а други в близка компания и дарени с обич и внимание! Помогнете на близките си в празничното пазаруване. Ще ви заинтригува нова и нетипична за вас сфера , изразена в художествено импровизиране?! Съобразете се с риска при някои общувания, за да не се подложите на рискови обстоятелства - внимавайте със страничните малко познати хора. Предвождани сте от интуицията, но се нуждаете и от известна доза непоколебима твърдост и съобразяване с възможностите си? Романтичната вечер предупреждава за флиртове?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Овладявям стремежа си да поучавам другите - мога да променя единствено себе си!" Хубаво е, ако сте решили да се организирате с близките по посока празничните дни?! Възможно е да получите предложение, помощ и подкрепа за подобряване на финансовото състояние и това да ви накара най-сетне да си отдъхнете, защото ще имате мечтаните неща?! За едни може да е допълнителна работа, а за други съвместна с роднини солидна оферта! Днес пилеенето на време и енергия не са препоръчителни, тъй като имате достатъчно работа и задължения. Помислете и за добронамерено хоби, разходки и разтоварваща, приятна компания!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Силата на любовта е в прошката, а това доста ми помага!" Спазвайте работния цикъл спрямо поетите задачи и употребете фантазията си! Нов момент в живота ви, резултат от справедлива ситуация, ще помогне да промените отношението към проблемите! Може да бъде намерение за нова връзка или смяна на местоживеенето, както и духовна аналогия на градивно ниво?! Ще акцентирате не върху собственото си мнение за себе си, а обективно и справедливо ще отдадете всекиму заслуженото, дори сте готови да простите известни факти и събития. Изпълнени с обич, денят ви поощрява с неочаквана изненада!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Уроците са свързани с толерантността и издигане на стремежите над дребнавостите!" Денят е обещаващо интересен! Работата е успешна. Нови истини ще проблеснат в съзнанието ви, за които едва днес ще направите съпоставка с реалността, а това ще ви извиси над дребното и несъщественото?! Добрината на някои, достигаща дори до алтруистична висота е доказателство за интелектуалните ви способности и няма да е изобщо трудно да превърнете опонентите си в хора, поискали изясняване на отношенията. Дали ще допуснете близки да четат в тайната на душата ви, почти смятайте, че сте им разкрили сърдечните си трепети?!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Постигам компромиси с приложено щедро поведение на всеотдайност и любов към действията ми!" Работата ви е в обичайния "коловоз". Иначе, сами виждате, че е нужно активно участие в помощ на близките и предстоящите празнични традиции! Домашните въпроси обсъждайте и решавайте с останалите членове на семейството си! Не бъдете самоинициативни, самоволни или пък своенравни, а се съобразете с общата тоналност на диалога. Нервността е излишна, по-скоро опитайте с толерантност и спойващата връзка на доброто! Изграденият авторитет и доверие, което внушавате в приятелската сфера, днес ще ви помогнат с прекрасна опция за приятни моменти!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Използувам благата по най-добрия начин и така, че да помогна на нуждаещите се от мен!" Много позитивни сте и наситени с градивни емоции! Вярвайте в себе си и в успеха, които сте засвидетелствали с много търпение и любов, а и това е базата в устремените ви позиции! Денят ви дарява с изобилно зареждащи мотиви за конструктивни мисли в лична насока - имате и предимства за реализация в службата и някои странични дела. Способностите ви са умения с водеща сила над околните и почти се превръщате в лидери, със зачетени претенции, правилни съвети и решения. Интригуваща е любовта, с променливи чувства и настроения?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Спокойно следвам своя усет и знам, че за всяко нещо има съответстващо му полезно време!" Започвате добре деня си и се справете с актуалните си работни ангажименти, но и отговорете честно пред себе си "какво не ви достига ", за да бъдете щастливи?! Няма смисъл да импровизирате благоразположение пред останалите, тъй като проличават емоции, обърканост, съмнения, вина и почти сте се отдали на песимизъм - овладейте се и си дарете усмивки: поводи сами ще съзрете! И така, както можете да организирате другите, в настоящем помогнете на себе си да намерите радостта от близостта с човека, който ви привлича. Обърнете внимание на верните си приятели и на роднините!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Във Вселената има блага за всички - благодаря й за тази роля!" Служебните ви ангажименти са на ескалативно ниво и затова ги подредете по значимост? Ползотворни събития ще ви дарят със слънчеви размисли и задаващо се празнично настроение! Не пропускайте онези дребни удоволствия, които често пренебрегвате, устремени към целта си?! Не бъдете чак толкова мнителни към човек от обкръжението ви и не се тормозете, ако не се следват препоръките ви - разберете го, дайте му шанс за корекция. На някои от вас им предстои важно събитие, затова се разходете, поглезете сетивата си и обновете гардероба.? Вълнуващи любовни трепети, а за повечето са изцяло разумни и удовлетворени откъм очаквания!

Станете почитател на Класа