Принц Хари отмаря в клуб с танцьорки по садо-мазо бело и текила за пет бона

Принц Хари има нова площадка за игра – нощен клуб с мексикански стил, в който се организират едни от най-лудите и развратни нощи в британската столица Лондон. В заведението „Тонтерия" редовно танцуват момичета в садо-мазо бельо, а бутилка текила струва 5 000 британски лири. При това за ВИП-клиентите огнената вода пристига на специално влакче. 29-годишният принц до толкова е влюбен в заведението, че миналия месец той бе забелязан там цели три пъти само за една седмица, като клубът работи четири дни в седмицата.

За кралския гост са предприети специални мерки, за да се гарантира, че той никога няма да бъде заснет, докато пристига или си тръгва, или вилнее в клуба. Гостите, които не са ВИП, трябва да се подчинят на правилото „да снимат само себе си", за да се защити от нежелано внимание личния живот на Хари и другите високопрофилни гости на заведението.

На 12 юли, по време на купон по случай Световната купа по футбол, единият от собствениците на клуба, Марк Бъртън иззел телефоните на две млади момичета, които се осмелили да ги насочат към Хари, докато той преминавал покрай тях, за да се присъедини към приятелите си във ВИП-стаята. В крайна сметка момичетата се разревали за телефоните си и апаратите им били върнати, но след като неясните снимки на принца били изтрити.

Специален дискретен вход отвежда Хари от хотела „Слоан Скуеър" директно във ВИП-частта на клуба, за да не може да бъде видян от папараците. Той дори има на разопложение собствена, облицована изцяло с мрамор, тоалетна. В четвъртък вечер Хари присъства на известните буйни купони „Не притеснявай", по време на които танцьорките се обличат в латексово бельо и се промушват между огнени пламъци и клиенти. В понеделник пък клубът става арена за срещи между мексикански кечисти.

Хари често пие шотове заедно с барманите, докато голи от кръста нагоре мъже с огромни черепи на главите си патрулират из клуба. Клубът бе посетен и от принц Уилям миналата година. Принцесите Беатрис и Юджийн също са били забелязани да разпускат в заведението. Сред другите знаменитости, радващи се на нощния живот там, са ангелът Кара Девелин. Леонардо ди Каприо, Джърстин Тимбърлейк и Джеси Джей, както и бившата на Хари – Кресида.

Клиентите на клуба могат да избират от щедро меню на коктейли. Сред изборите са текилата Reserva Del Alma за 5 000 британски лири или шампанско за 28 000 британски лири. Тези, които нямат търпение да дочакат сервитьора, могат да си поръчат скъпите им текили да пристигнат на специално електрическо влакче, наречено Jose Cuervo Express.

Малката ВИП-стая, използвана от Хари има и специална черна завеса, която понякога е спусната, за да се попречи на почерпените клиенти да надничат, въпреки че принца рядко моли тя да бъде спусната.

Станете почитател на Класа