Полицията принуди майка да погребва на три пъти шестмесечното си бебе

Потресаваща гавра е извършена със скърбяща майка. Жената разказа как й се наложило да погребе три пъти сина си, след като полицията не успяла да й предаде наведнъж всичките му останки. Бебето на Корин Бъдингер, Джоузеф Макин е било само на шест месеца, когато бавачката Хелън Стейси го тръска до смърт през 1997 г. Стейси, която е и бивша проститутка, е призната за виновна за смъртта на Джоузеф и излежава доживотна присъда.

52-годишната Бъдингер от британския град Норт Уолшмат е трябвало да изтърпи с погребението на Джоузеф и процеса срещу Стейси, преди да се премести в Съфолк, където да започне нов живот. През април 2012 година обаче съкрушената майка била изненадващо посетена от полицаи от Норфолк, които й казали, че навремето на са успели да й предадат всичките останки на сина й.

Травмираната Бъдингер и роднините й трябвало да преживеят отново кошмара по погребването на убитото бебе. Месеци по-късно обаче в дома й отново дошли полицаи от Норфолк и казало, че при тях все още се намира черния дроб на бебето и някои други тъкани. Бъдингер трябвало за трети път да предава сина си на земята. „Нито една майка не трябва да погребва сина си три пъти, Когато полицаите ме посетиха изненадващо, аз трябваше да седна, почувствах се зле. Когато дойдоха отново, направи откачих", сподели тя вчера пред „Сън".

Бъдингер, която сега живее в Ипсуич, разказва, че не е могла да повярва на това, което й казвали полицаите по време на втората им визита. Тя започнала отново да получава панически атаки и се наложило да напусне работа.

През януари тази година Бъдингер даде полицията в Норфолк на съд и получи компенсации и извинение от заместник-началника й Чарли Хол. Междувременно, бившата проститутка Стейси обжалва присъдата си и наказанието и бе намалено до 7 години.

Станете почитател на Класа