Арестуваха гръцкият певец Михалис Хаджиянис

Белезници щракнаха за известния гръцки изпълнител Михалис Хаджиянис вчера в атинското предградие „Глифада". Невероятната история започва, когато певеца заедно със своя счетоводител посещават Полицейското управление в „Глифада" и съобщават, че са изчезнали регистрационните номера на личния му автомобил, марка „Ферари", съобщава Български новини.
Автомобилът е собственост на фирмата на певеца. Кражбата според Хаджиянис и счетоводителят му се е случила на 24-25 август в Глифада. От полицейското разследване става ясно, че колата, която е била шоурум за продажба на автомобили в „Агия Параскеви" е с точните регистрационни номера, които по-рано са обявени за изгубени и не е била местена от там. Михалис Хаджиянис изпада в противоречие и се опитва да се оправдае.

В крайна сметка полицаите го арестуван заедно със счетоводителя за даване на фалшиви показания пред властите. След допълнителен разпит за изясняване на случилото се те са освободени. Причините, поради които певеца е решил да обяви номерата на автомобила си за изгубени, остават неизвестни.

Станете почитател на Класа