Дневен хороскоп - 29 август

ОВЕН 21.03 - 20.04
Не се отдавайте на почивка преди да сте завършили задача,от която зависи по-нататъшния ви професионален просперитет. Преразгледайте я в подробности и потърсете още едно компетентно мнение по отношение на това,което работите.Напрежението днес ще е неочаквано с до степен да се отрази на здравето ви. Пазете се от скъпата покупка, която се каните да направите. Тя доста ще ви обремени с предварително неизяснени проблеми. Може да стигнете до разправии. Обърнете много голямо внимание на документацията си.
ТЕЛЕЦ 21.04 - 21 05
Днес ще се уверите, че нещата, които сте замислили и започнали, ще ви носят приходи. Може да се чуят приказки, които няма да са ви приятни, но ще ви накарат да се замислите върху поведението си. Предпазвайте се да не попаднате в рискови ситуации.Не се опитвайте да опитомите партньора си и да му налагате своите виждания и стандарти за живот.Бъдете по-умерени в очакванията си и не проявявайте критичност.
БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
През деня се налага да сте много предпазливи с новите си начинания, защото по пътя си може да срещнете много спънки. Във всяко нещо ще има условия за много грешки, които могат да ви струват скъпо.Помолете някой от близките да ви помага, ако поемете допълнителни ангажименти. Бъдете много внимателни с жена, която ще говори небивалици, ще ви обещава големи и лесни неща, но от всичко това няма да излезе нищо. Изключително добър ден за срещи, пътувания, подписване на договори.
РАК 22.06 - 23.07
Не бъдете крайни в изискванията и решенията си. Ваша стара мечта, свързана с деловата ви дейност, може да се осъществи след срещата ви с високопоставена в бранша личност. Не отказвайте допълнителна работа, работа на хонорар или частни поръчки. Всяка една от тях ще подсили финансите ви. Днес трябва да сте по-предпазливи, когато говорите с половинките си. Особено тези, които тихомълком са завъртели извънбрачна връзка. Ако това се разчуе, ще вгорчи и празниците, и делниците ви.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Повечето от вас ще се убедят, че могат да разчитат на успехи, само ако са въоръжени с търпение и толерантност, професионализъм и упоритост. По-малко споделяйте нещата си, защото не всички се радват на успехите ви. Пазете в тайна ваше делово начинание, по което действате отскоро.По-добре е днес да отстоявате правата си, но трябва да сте наясно, че копнежите на партньора ви са за романтика.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Днес сте способни да работите с пълна пара и може да откриете нов трик, който е достатъчно ефективен да омагьоса всеки представител на другия пол, който смятате, че заслужава вниманието ви. Намерете начин да помогнете на човек, владеещ мислите ви без да нахлувате в живота му.Днес сте способни да работите с пълна пара и може да откриете нов трик, който е достатъчно ефективен да омагьоса всеки представител на другия пол, който смятате, че заслужава вниманието ви. Намерете начин да помогнете на човек, владеещ мислите ви без да нахлувате в живота му.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Странна, но интригуваща динамика превзема служебното ви ежедневие днес и се налага много да внимавате какво, кога и на кого казвате нещо. Може да се наложи да бъдете по-красноречиви, за да не останете неразбрани. Тази стратегия за съжаление също крие рискове.В средата на деня социалният ви живот става все по-странен преди всичко, защото сте далеч по-раздразнителни от обикновено. Правилният човек трябва да ви влезе в положението и да прояви разбиране. Вечерта ще се успокоите. Очаквайте гости или разговор със стари приятели
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Бъдете последователни и стриктни в действията си.Набелязали сте точната цел,но не сте избрали правилния начин да я постигнете.Ходовете ви са неправилни и в голяма степен повтаряте стари грешки, така че неочаквайте оптимистични резултати.Въоръжете се с много време и търпение,ако считате че има смисъл.Копнеете за някой,който да бъде твърд с вас, с по-силна воля и да бъдете покровителствани.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Насочете се към ново професионално поприще,или разширете сферите на дейност в собствената си фирма.Мислете стратигически и правилно.Очаквайте бързи резултати и планирани печалби в рамките на разумно време,което сте определили като срок.Подготовката ви е достатъчна,и уверено може да стартирате.Избирайте контактите си прецизно,определяйте пътищата по които да поемате с вашия партньор.Пазете енергията си.
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Приложете наученото в работата си.Денят е удачен за успешно взимане на изпити,отлично представяне пред комисии,уреждане на документи.Вашите умения се оценяват и получавате материални поощрения за добре свършена работа.Налагате имидж на перфекционист и делови човек.Стартирате кариера в нова сфера.Пораздвижете връзките си и създайте нови,като се опитате да промените поведението си и да разчупите догмите и натрапените задръжки.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Под известно напрежение сте заради нерешен паричен или юридически въпрос.Казусът ще се реши окончателно във ваш интерес в скоро време,така че подобна прогноза може да ви даде нужния оптимистичен заряд и мобилизация, за да продължите да работите оптимално.Усещате,че партньора ви изслушва само от учтивост и има формално отношение към това, което ви тежи.Имате необходимост от състрадание и разбиране,каквото липсва във вашите отношения.Направете самоанализ.
РИБИ 20. 02 - 20. 03
Днес не се заемайте с реализация на инициативи, които биха могли да ви поставят в неизгодна позиция на работното място. Не се оплаквате от недостатъците на връзката си и не споделяте,а това напоследък трупа у вас много напрежение.Подгответе се за важен разговор с партньора си.Имате разминавания по важни въпроси ,изискващи своевременно разрешаване.Осмислете плюсовете и лошите страни на връзката си.Решете дали ще можете да се справите с недоразуменията.Не отлагайте повече диалога.

Станете почитател на Класа