Дневен хороскоп - 19 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Започнете този ден с оптимистична настройка, но бъдете внимателни, ако се налага да вършите На всяка цена отложете деловите срещи и разговори - няма да бъдат в очакваното ползотворие и може да ви изненадат с по-общирни казуси! Ситуациите не са подходящи за изясняване отношенията с началството ви - на работното място останете търпеливи и тактични. Предстои ви любовна изненада!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес ще е емоционален ден за вас.Овладейте импулсивните и прибързани действия. На работнато място покажете най-доброто от себе си. Деловите разговори ще бъдат градивни и успешни. Бързо ще се справите с актуалните задължения. Покажете на всички какво означава перфектно свършена работа. Възможен е спор с партньора, но първо изслушайте и неговите аргументи.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Лесно ще убеждавате останалите в правотата на идеите си и ще постигнете желаното. Не пропускайте възможностите, които ще ви бъдат предоставени за подобряване на жизнения ви стандарт. Очаква ви кариерно развитие, дори може да заемете по-висок пост. Не се страхувайте да предприемете по-сериозни стъпки в личните отношения.

РАК 22.06 - 23.07

За повечето днес ще им се наложи да избирате между ангажиментите и балансирането на емоциите: така осъществявате с лекота плановете си. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложена помощ, дори да смятате, че можете да се прравите и сами. Личният ви живот ще сбъдва дори и най-смелите ви мечти.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес сами ще осъзнаете, че е наложително да смените подхода си на общуване. На работното място сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите и да докажете уникални способности. Очаква се подобряване на финансовото ви състояние. Не разчитайте на късмета си и не поемайте рискове.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През този ден, вашия новаторски подход ще бъде възприет добре от колеги и началници. Очаквайте получаване на известие за приходи, което ще ви зарадва и ще ви донесе признание и успех. Деловите срещи са градивни. Не налагайте мнението си. Постепенно ще усещате намаляване на напрежението и това ще бъде напълно заслужено, след цялата работа, която сте извършили през тази седмица.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес завършете започнатите планове и обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси. Ще сте изпълнени с куража да посрещнете всяко предизвикателство очи в очи. Не забравяйте, обаче, че силата на духа превъзхожда всяко друго материално въздействие. Тези от вас, които вече са обвързани нека използват периода, за да подобрят отношенията във връзката си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Мнозинството от вас, неочаквано ще пренасочат плановете си в по-изгодна позиция! Дневните съмнения и трудностите по пътя ви няма да са малко,но вие имате достатъчно сили да се справите с трудностите, без да разчитате на на чужда помощ. През това време ще направите преоценка на много ценности, хора и отношения.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес мног от вас ще са натоварени с доста задачи. Не се обвързвайте с обещания. Деловите предложения са съмнителни и не бързайте да ги приемате. Ако сте прекалено настъпателни няма как да избегнете конфликта. Ще прекарате добре ако решите да навестите ваши роднини, с които не сте се виждали отдавна или си организирайте си романтична вечер с половинката ви.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Доверете се на интуицията и следвайте поетапно актуалните ангажименти! Днес бъдете и повече премерени в отношенията. Внимавайте и с близки, които налагат мнението си, без да се съобразят с реалните ви възможности. В работата си се справяте отлично, ако не позволите да ви влияят странични хора. Предприемете пътуване през почивните дни с любим човек.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Мнозинството от вас ще се почувстват леко обидени от близкото си обкръжение, но си наложете търпение и въздържаност. Задълженията на работното ви място са много и от вас очаква да сътворите чудеса. Проявете коректност към колегите си, няма безгрешни хора. Обмислете внимателно идеите си и чак тогава ги предоставете за обсъждане на хора, които биха могли да ви помогнат при реализацията им.

РИБИ 20.02 - 20.03

Денят е изобилен на възможности, а вие подберете приоритетите си. Бъдете смели, не ви липсва амбиция и мотивация за реализиране на идеи - на работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте изцяло, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ала поощренията са вдъхновяващи. Добре е да постигнете баланс в любовта. Бъдете откровени с партньора до вас и нещата ще се подредят по възможно най-лесния начин.

Станете почитател на Класа