Дневен хороскоп - 23 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04

През днешния ден бъдете изпълнени със спокойствие и търпение. Не си поставяйте прекалено тежки задачи, които няма да можете да свършите до края на деня. Каквото и да се случи, не бива да показвате недоволство, да се сърдите и влизате в конфликти. Дарете с любов на половинката си. Очертава се емоционална вечер!

ТЕЛЕЦ 21.04 -21.05

В любовта не поемайте излишни рискове, тъй като се налага освобождаване на илюзия, заела погрешни надежди! Истинска радост ще ви обземе след едно телефонно обаждане.Толерантно и внимателно балансирайте и отстъпете в споровете с любимите хора. В любовта не поемайте излишни рискове и не проявявайте неоправдана ревнивост към половинката си

БЛИЗНАЦИ 22.05-21.06

Днес послушайте интуицията си за нововъведения, носещи бъдеща реализация.Работата днес ще ви спори, ако сами си я свършите и не очаквате ничия подкрепа. Така сами ще си бъдете господар на себе си. Внимавайте само с обещанията Позитивната, хармонична енергия с близките и приятелите ви е водеща, а това е допълнителен шанс за успех в общи дела.

РАК 22.06 - 23.07

Битовите проблеми са единствено трамплин за издържливост и те се решават с близката подкрепа на познати! Напрежението и упорития песимизъм игнорирайте с приятни емоции в интелигентна компания. Ще откриете нови възможности във връзката си, като се абстрахирате от предишни съмнения и дилеми! Чувствата ви растат, а тяхното поощряване с дребни жестове дарява любовта с разцвет!

ЛЪВ 23.07 - 23.08

Дистанцирайте се от ситуация, в която не намирате подкрепа както в работа така и в личен план.Днес ще е доста спорен на емоционално ниво ден. В личната сфера ще пожънете допълнително спокойствие, поради гъвкаво справяне със задачите! До вас ще пристигне вест или продуцирана идея за възможен нов професионален етап.

ДЕВА 24.08 - 23.09

Днешният ден за мнозинството от зодията им се дава шанс да се устремят към мечтаното бъдеще. Амбициите ви са напълно релиализуеми,но яе ви е нужно търпение, съсредоточеност и отговорност. Късметът е с вас, но все пак подхождайте с деликатност към околните. Ще разберете, че усилията са си стрували! В любовта сте искрени, но половинката ви тайно се надява на изненади към нея/него.

ВЕЗНИ 24.09-23.10

Силата ви днес ще е в умението ви да бъдете търпеливи, да показвате увереност и дипломатичност, да сте щедри, съпричастни и склонни на взаимопомощ. Трябва да сте много внимателни и избирателни в отношенията и действията си. Задава се мисъл за постоянното ви партньорство, но избързването може да е подвеждащо.

СКОРПИОН 24.10 - 22.11

Днес денят ви ще бъде много натоварен.Някои от заплануваните идеи е препоръчително да отложите. В обкръжението ви се намират хора с желание да помогнат,не пренебрегвахте странична помощ и сътрудничество. Повечето от вас си мислят, че самотата им е отредена по участ. Всичко зависи от вас.В края на деня излезте с приятели и се забавлявайте.

СТРЕЛЕЦ 23.11- 21.12

Предстои ви доста напрегнат ден, затова се мобилизирайте още от сутринта.Конкуренцията днес е нелоялна и преобладават лъжата, манипулацията и заблудата. Трябва сами да бъдете господар на себе си, сами да решавате проблемите си, сами да решавате кое е правилно и кое – не при поемане на рискове.Ще съзрете алтернатива за скорошна работа, която да разгърне таланта ви! Не приемайте случайни оферти и обещания за бърза печалба.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

За повечето от вас това е един творчески ден, който ще ви срещне с много стойностни хора! Стреса и натоварването са в повече през днешния ден, точно сега не приемайте ангажименти и се отдайте на почивка! Ще има обстоятелства, които поднасят задълбочен анализ по отношение на изразеното ви великодушие напоследък. Любовта ви не е на ниво, в което има нужда от нежно съживяване и градивна посока.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Овладявам ситуациите във всяко едно отношение.Личните ви интереси са във фокуса на вниманието! Не бива да губите амбиции нито за миг. Работата в екип не е за предпочитане пред самостоятелното участие в общите задачи и планове. Денят е такъв, че носи успехи в самостоятелните изяви. Мнозина от вас имат уникален шанс да се изявят там, където не са и подозирали.

РИБИ 20.02 - 20.03

Предоставя ви се начинание, носещо неочаквана радост и успеж. Открива се широко поле на изява, което ще ви дари с бъдещи опити и доказване на способности. Ще ви е необходим ентусиазъм и повече целеустременост. Любовта не е еднозначна: докато едни се съмняват във връзката си и се опитват да я пресъздада, други директно отново обмислят ново начало.

Станете почитател на Класа