Дневен хороскоп - 22 октомври

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Днес е препоръчително е да внимавате с дадените ви обещания и насърчителни напътствия. В тях се крие известна доза нелоялен интерес и опит за манипулативно въздействие. Повечето усещате самота и отчужденост. Очакват ви служебни и лични срещи, с които да подобрите материалното положение. Имайте увереност в собствените сили.

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Контролирайте амбициите си. Дневните предупреждения е да не се увличате излишно в любовта. Много моменти на изпитание ще имате, но не мислете, че всичко е настроено против вас. Може дори да ви обвинят в персонално участие към предишни спорове. Мнозина от вас ще успеят да свършат преобладаващата част от нещата си, въпреки пречките и трудностите пред вас днес.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Днес следвайте интуицията си. Денят ще ви постави пред изпитания. Бъдете съобразителни, подбирайте си за съюзници хора с всеотдайни намерения и макар че в момента ви съпътствува късмета, не забравяйте за предпазливостта. Възможно е малко неразбирателство с близък за вас човек. Планирайте внимателно и детайлно разговорите си, съобразени с интереса ви.

РАК 22. 06 - 23. 07

Денят зависи от вас, предвид вземането на важни решения в личния живот. Превърнали сте се в обект на вниманието на хора, недостойни за вас. Бъдете бдителни и предвидливи, не се заемайте с нищо съществено и противоречиво на плановете ви. Вслушвайте се в мнението на близки хора, на които се доверявате.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Подходящ ден за преоценка на контактите, защото може да предоставите посока на приоритетните си мечти. Подемът на енергия и увеличилата се емоционална сила ще даде възможност да доведете важните дела до края. От вас се иска правилно да координирате амбициите си. Радостна вест ще ви изненада в края на деня.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В началото на деня направете добра равносметка на дневните ангажименти, преди всичко задължения. На мнозина от вас ще им се наложи да се справят с някои непредвидени усложнения на работното място. Повечето от вас имат проблеми по отношение на необмислени инвестиции, а някои с минали истории от любовен характер. Изяснете се с половинката, толерантно - без обвинения.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Докажете съобразителност и последователност, а това е важно за вас в професионалната и материална сфера. Налага се да прецените докъде се простират възможностите ви за постигане на сериозна ескалация в служебен план. Намалете изискванията си и не се впускайте самоинициативно в непроверени примамливи предложения.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Не прибързвайте: днес ще ви се иска всичко да свършите и то по много интензивен начин, за да имате повече време за лични интереси. Не се натоварвайте с излишни емоции и не разчитайте изцяло на интуицията си. Възможни са определени успехи във финансовите дела. Приемете живота какъвто е и извличайте уроците.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Мислете повече върху ситуациите. Овладейте многоликото си настроение, тъй като предстои да се справите с повече неща за вършене и със сигурност ще изпитате леко притеснение, а това няма как да не се забележи отстрани. Може да сте малко по - раздразнителни от обикновено, но едва като се справите, ще се усмихнете и помислете за приятна среща с любими хора и приятели.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Днес с някои задачи тръгвате доста напред, но е редно да ги съобразите с необходимото време за изпълнение, за да не се окаже в бързината, че сте пропуснали важни детайли. Ще ви се предостави възможност за изясняване на отминали ситуации и дори да получите неочаквани извинения и признания. Не подтискайте любовта си, а я следвайте.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес владеете положението. Правилно зададените приоритети, ще ви предоставят шанс за подреждане на значимите ангажименти. Не се нагърбвайте с чужди задачи, които биха могли да ви тласнат в напрежение и съмнителни действия. Имате способността да контролирате събитията и ще намерите повод да балансирате чувствата.

РИБИ 20.02 - 20.03

Предстои баланс на приоритетите ви. Денят съчетава полезните с приятни занимания, при който работата ще ви спори, а забавленията зависят от личните предпочитания. Вечерта ще е благоприятна за договорни отношения и всякакви покани и развлечения, важното е да не им се отдавате прекалено. Късметът ще ви съпътства във всичките ви начинания.

Станете почитател на Класа