Дневен хороскоп - 23 ноември

ОВЕН 21.03 - 20.04
Отдайте се на почивка и прекрайте деня с ваши приятели. Днес акцентирайте над собствените си приоритети. Налага се да преосмислите личните си неща, но правилните решения зависят от готовността ви за дистанция от изобилните емоции. Докажете обичта си към любимите хора. Не спорете излишно, не вземайте крайни решения и не издребнявайте.
ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Днес свършете всичко, което е неотложно, а след това ще си отдъхнете, както трябва. Натоварени сте с не малко финансови задачи и това ви поставя в рискови ситуации на напрежение и спорове с близките. Позитивната кондиция в любовта ви дава положителен заряд и емоция за нещо значимо.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Днес се контролирайте и не се дразнете от незначителни факти, особено, ако дневните ангажименти се окажат повече, въпреки почивния ден. Насочете своята енергия за благоустройство на дома си, а това, като цяло, би се отразило много добре на всичко. Не приемате чуждото мнение за водещо, преди да сте обмислили своето.
РАК 22.06 - 23.07
Предстои един успешен ден, свързан със значителни промени в личния ви живот, както и много приятни преживявания. Проявете повече твърдост и упоритост в домашната среда, преследвайте мечтите си. Днес сте скромни и дори свенливи, а това може напълно погрешно. Днес отделете повече време и за половинката си. Изненадайте я/го.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Денят е много благоприятен за приятелски компании. Вероятните разногласия с близките ще се дължат предимно на недоразумения . Ще ви се прииска да се усамотите и да преразгледате приоритетите си. Внимавайте с емоционалната си насоченост, която подсказва известна заблуда в любовта!

ДЕВА 24.08 – 23.09
Вероятно сте решили да бъдете перфекционисти и имате доста битови задачи. Постарайте да бъдете последователни, като обмислите всяко решение и едва тогава преминете към действия. Не се стеснявайте да обсъдите с близките си ако нещо ви притеснява, те са хората, които ще ви дадат най-правилния и безкористен съвет. Просто не трупайте отрицателни емоции, това вреди само на вас .

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Днес бъдете себе си не се поддавайте на непоискани съвети и препоръки, поради предупрежденията за манипулативни действия и добре скроени подмолни прояви! Днес не се притеснявайте да разчитате на помощта на вашия любим човек. Вечерта се отдайте на релакс .
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Днес сред обкръжението ви ще има хора, които няма да ви разберат, а други ще се направят на подкрепящи ви и всъщност няма да са. Бъдете съобразителни с действителността и по никакъв начин не доминирайте с мнение или пък спорове! По-съществено ще е отношението ви към половинката, при което просто поставете ултиматум за изясняване на взаимните очаквания.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Днес ще имате настроение. Където и да се намирате, за вас едва ли ще важат принципи и правила, напротив - сами сте си определили момента за пълна почивка. Каквото трябва да направите - свършете го сами, не разшитайте на други хора. През неделната вечер разпуснете хубаво и се презаредете с енергия за новата седмица.
КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Днес отделете време за себе си и за любимите си занимания. Справяте се все по-добре със задълженията си, а към момента непрекъснато мислите за финансовите си интереси, като упоритостта ви дава резултати.ще има възможност да се заемете с уреждането на въпрос, благодарение на който ще постигнете значителен напредък по определена своя лична инициатива.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Днес си дайте сметка какво сте постигнали до момента в професионален, в личен и в материален план, за да знаете кои ваши планове може да реализирате в бъдеще. Изяснете взаимоотношенията с половинката. Понякога, изискванията ви не съвпадат с околната съпричастност и въпреки вашето толерантно отношение, се налага да се сблъскате с неодобрение и лъжи.

РИБИ 20.02 - 20.03

Днес се освободете от напрежението на изминалите работни дни и се заемете с уреждането на въпросите от личен характер. Опитайте да си изградите обективна представа за хората около себе си, но по същия строг начин се отнасяйте и към себе си. Не предприемайте крачка за промяна, ако не сте сигурни какъв ефект ще окаже тя върху вас. Мислете в перспектива за стъпките, които предприемате.

Станете почитател на Класа