Дневен хороскоп - 18 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04
Днес не бъдете прекалено откровени към околните, за да избегнете неправилно тълкуване на думите ви и после да си навлечете нежелани емоции в отношенията с близките си хора. Допуснете ли да се подведете със странични предложения, рискувате да попаднете в изнервяща за вас ситуация или да направите нежелани компромиси. Организирайте съвместно прекарване, което ще ви сближи и вдъхнови. Разнообразието определено ще има положителен ефект върху отношенията с половинката ви.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Денят ще ви изненада с неочаквани ситуации и ще се наложи да доказвате възможности си. Бъдете убедени в себе си и си вярвайте! Днес ще има и такива в обкръжението ви, със стремящи претенции да ви извадят от равновесие. В професионалната сфера действайте с вътрешна убеденост и резултатите няма да закъснеят. Не е изключено много от вас да поставят начало на нова връзка.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Въздържайте се от спонтанни емоции. Днес не бъдете срамежливи и мнителни, или пък прекалено самокритични,това няма да е във ваша полза. Не отлагайте вземането на решения, както и отговорните ангажименти. Отделете време за развлечения,като се заредите с положителна енергия. Всичко ще ви се получава, просто трябва да сте малко по-търпеливи.

РАК 22.06 - 23.07

Oпитайте да се освободите от задачи, които са ви в тежест и не ви носят никакви зареждащи се позитиви. През днешния ден, вие сами не се разбирате и сте в сложна система от емоционални противоречия. Финансово известие ще облагороди намеренията ви. Възможни са непредвидени обрати и изненади на работното място. Ще вземете важно решение за отношенията с половинката си.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Днес не прибързвайте с решенията си - бъдете внимателни и концентрирани в работа! Дневните ангажименти изискват повече наблюдение и преди всичко съобразяване с реалната действителност! Някой се опитва да ви подведе и да изпита професионализма ви, а след това да злепостави уменията ви. Намерете време за една романтична вечер и любимия човек.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Плановете за днес биха се изпълнили само, ако са изцяло инициирани от самите вас,не разчитайте на помощ от друг човек. Използвайте всяка възможност да си подарите качествена отмора и да подредите мислите си. В работата си проявете подход и ще договарите нови финансови условия, а там акцентирайте върху интереса си! Не насилвайте някои свои инициативи към непременно осъществяване, по - скоро превърнете плановете си в градивни срещи с близки и приятели.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Предстоят ви оферти с варианти на обещаващи финансови постъпления! Мислете много, не се увличайте по проекти, които не биха имали положителен резултат за вас. В любовта се от несигурните чувства и си дайте ултиматум за стабилизиране на отношенията, като положите повече усилия за съхраняване на хармонията и разбирателството с половинката си!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Дневните изгледи за релакс ще изискват реорганизация на ангажиментите ви. Преобладаващата част от вас ще имат трудностите от емоционално естество, особено ако не са съумели да се справят с разрешаването на съществуващите в отношенията ви с интимната половинка проблеми. Не бива да навлизате в спорни моменти, тъй като трудно ще постигнете консенсус. Успехът ви зависи единствено от вас, от вашата убедителност и предвидливост.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Денят е чудесен за ползотворни мисли и придружаващата ги възможност за реализация. Не си позволявайте да се заемате с изпълнението на твърде много разнородни отговорности, защото времето няма да ви стига. Не навлизайте в необмислени спорове, които с нищо няма да променят хода на събитията.Концентрирайте усилията си за постигането на стабилност по отношение на делата, по които работите от известно време.
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
През днешния ден, ако искате да съхраните постигнатото от вас, на всяка цена трябва да направите реорганизация на инициативите си от делови и личен характер! Предприемайте разумни действия през целия ден. Погледнете встрани от възможностите си и открийте обективните си пропуски. За мнозинството от вас ще се създаде възможност да проведете разговори, благодарение на които ще достигнете до желаното от вас осъществяване на инициативите!
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Днес пред вас ще се разкрият добри предпоставки, за реализация. Владеете ситуацията, независимо дали става дума за личния или за професионалния ви живот. За повечето ще се създадат възможности за преговори, относно значим проект и бъдещо материално благополучие. Дарете близките си и любимия човек с грижи и внимание. Насочете вниманието си към планиране и реализация на обща инициатива с интимната половинка.
РИБИ 20. 02 - 20. 03
С настъпването на днешния ден е важно да разпределите ангажиментите си така, че да съумеете да се справите с изпълнението на текущите си отговорности. От вас се очаква всеотдайно внимание и повишена загриженост, но не давайте излишни обещания и не прибързвайте с делата си. Действайте упорито и не забравяйте да покажете на близките си хора колко държите на тях. Ще предприемете плануваните промени от предстоящия делови, личен или материален характер.

Станете почитател на Класа