Дневен хороскоп - 29 януари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Всичко е наред и няма причини, за да бъде още по-добре!" Следвайте интуицията си! Опитайте се така да организирате задачите си, че да имате време за значими срещи, които са с важни за личната ви ескалация особености?! Денят е разнообразен и стойностен откъм работа и стартиране на скорошни, успешни планове! Разпределяйте разумно ангажиментите си, за да се справяте освен с текущите си отговорности и с тези, които буквално изневиделица ще изникват пред вас. Динамиката ви е изключително голяма, заедно с трансформациите в служебния и емоционален живот, както и по отношение на разбиранията и чувствените усещания към половинката. Дарете й взаимна обич, нежна загриженост и по възмоножст помощ и подкрепа!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Моята обич е универсална - тя дарява, но не ограничава и не изисква!" Денят ви носи усмивки! Подкрепяни сте от планетите, а от вас се изисква да следвате вътрешния си глас, който с конкретни знаци ще ви насочва към правилни мисли и деяния! Не допускайте случайни оферти да ви отклонят от намеренията - проверявайте щателно всичко! Настъпват промени и те ще се окажат изключително полезни за вас. Въздържайте се да предприемате съмнителни финансови операции, тъй като късмета няма да ви е достатъчен. Обмисляйте всеки свой проект, идея или инициатива, дори и да разполагате с широката подкрепа на колеги и делови партньори. Изяснете позициите си в любовта, като изслушате внимателно партньора и си дарите идеи за баланс!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Следвам себе си и оставам другите да направят своя избор!" В работата е нужно търпение! Не бъдете предубедени в дневните ситуации, а се опитайте да се съобразите с тривиалните си проблеми, които в настоящето се актуализират по друг за очакването ви начин?! Проявете изискан подход и амбиции! Препоръчва се старание и следване на правилата, наложени ви от началник, влиятелна особа или от закона. В любовта невъзможното ще стане реалност, ако покажете смелост! Ще имате възможност да се наслаждавате на малките награди, които съдбата ви дава, за да не пропуснете редица прекрасни мигове на наслада. Творческа изява с поощрения за определени и сбъдване на копнежно желание за повечето!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Прощавам си за това, че проявявам прекалена загриженост спрямо другите, но и днес си уча уроците!" Неотразими сте и получавате комплименти! Повечето са свежо заредени с нови амбиции и пред тях се очертава странична подкрепа, толерантно разбиране и помощ, за която не са подозирали, че именно позабравена личност може да им окаже?! Възможно е да откриете благоприятни условия за сключването на изгодни договори за сътрудничество, с които да подобрите цялостно резултатността на проектите, по които ще започвате работа. Давайте компетентните си съвети на хора, които могат да ги оценят по достойнство и имат своето влияние в областта, където вие имате конкретни интереси. Не щадете толеранса си към околните, бъдете добри и помислете за любовта си - посоката зависи от личните ви предпочитания?!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Вярвам в намеренията си и се нося по вълните на житейската спирала!" Очертава се преумора от работа?! Препоръчително е за някои от вас да погледнат от друг "ъгъл" на себе си, като се опитат да контролират претенциите си на лично ниво, особено ако не се покриват с желанията на ответната страна?! Този ден, много ще бъдат изправени пред сериозно изпитание, тъй като не е изключено отговорностите в службата, дома ви и спрямо членовете на семейството ви значително да нараснат. Контролирате нервите си и с повишено внимание предприемайте всякакви промени в близък план - може да бъдете изненадани от обстоятелства, които ще бъдат извън вашето влияние и възможности: точно сега променете някои от възгледите си!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Аз съм любов, която дарявам без ограничения и правила!" Не се оставяйте да ви занимават лицемерни хора от дълбокото ви минало, които лесно ще разпознаете! За мнозина от вас настъпва начало за преосмисляне на сантименталните контакти и евентуална промяна на подхода?! Позитивите ще ви застигат по отношение на делата, които са ви възложени от високопоставени особи, така и спрямо близките инициации, които сами предприемате! Умението ви успешно да се интегрирате в социалната, актуална среда - ще ви помага да откриете полезни съмишленици. Постарайте се да предвиждате ходовете на опонентите си! Добре е да помислите как да намалите значително разноските си около домакинството, без това по някакъв начин да ви ощетява или притеснява - препоръчително е! На хоризонта е кармична връзка, която почти не осъзнавате!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Коригирам всеки опит на емоциите, които се "опитват" да властват над сетивата ми!" Постарайте се да върнете нещо, преди да си е отишло: любов занимава мислите ви! Работата ви е успешна, а мечтите ви полетели към нещо, което ви дарява усмивки и изразено сантиментално настроение?! Доставяйте радост на обичаните от вас близки и роднини, без да скривате собствените си потребности! Възползувайте се от всяка предоставена ви възможност, за дадокажете способности и умения. Не се страхувайте да извършите някои промени в досегашните си порядки и така получавате много повече ползи: все пак, нека водещ да ви бъде интереса. Споделяйте професионалните и материалните си намерения с хора, които са имали възможност да ви докажат лоялност във времето, и вярност също! Справяте се с предизвикателствата!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Днес отново учите урока за любовта , за даването и опрощаването в най-широкия им смисъл!" Нищо няма да ви се "опре", ако покажете твърди позиции и защитите правата си?! Действайте мъдро и целенасочено в плановете, като не бива да предоставяте непоискани отговори, съвети или помощ - съхранете собствените си умения и стремежи! На много от вас им се дава шанс за разширение на познани чрез допълнително обучение или придобиване на квалификация?! Дипломатичният подход ще ви помогне да отчетете завидни резултати при воденето на преговори за сключване на споразумения и договори. Решителността ще бъде ваш приоритет, така че не я пренебрегвайте, дори към нея можете да прибавите и доза фантазия. Зимните разходки ви презареждат! Възможно е предложение за романтични мигове с любимия човек до вас!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Като част от Цялото, приемам избора на всеки, без осъждане и настояване да следват моите съвети!" Позитивно настроени сте и действате правилно! Посредством добро общуване, ще имате възможност да си отдъхнете от напрежението в работата и с нови сили да се обърнете към дневните ангажименти и очаквания?! Използвайте деня за пълноценно планиране и организиране на предстоящите си инициативи, като не допускате каквото и да било вмешателство от трети лица, нито от случайни хора. Посредством някои факти, финансовото ви положение предстои чувствително да се подобри! Не си позволявайте да споделяте твърде много детайли от идеите си. Дарете нов смисъл на заниманията си от натрупания до момента опит! Докажете, че сте личност с гласувано доверие и градивна действаща посока!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Афирмация: "Всеки има право да израства чрез грешките и успехите си - аз лично имам волята да докажа възможности!" С доста ангажименти сте се нагърбили: дори с някои, които не са по силите ви! От една страна, многото задачи са само търсената актуална посока, необходима ви за систематизиране и подреждане на приоритетите си! Въпреки деловата сфера, мислите ви са насочени към възстановяващи грижи към здравето, психиката и физическата ви форма! Постарайте се да заложите на интересите си в общуването с висшестоящите и да им покажете своята динамична готовност за изпълнение на препоръките им. Едни от вас ще бъдат изненадани от обновената позиция на стара връзка, а други от странни противоречия от настоящата такава! За определени: по-малко и от двете неща! Силно мотивирани за успехи, някой са на "гребена на вълната", успяващи с действия там, където и лятото не можаха!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Към ситуациите се отнасям толерантно и с много позитивен подход - действам решително и смело спрямо контактите!" Имате вътрешно усещане за доминиране в работата и точно "как" да се случват нещата, но внимателно поднасяйте забележките си! Препоръчително е да проявите готовност за контрол на заобикалящите ви взаимоотношения! Повечето от вас са раздразнени от развита нелоялност от близък човек, която са ви докладвали, а него сте считали за повече от приятел?! Не допускате да попаднете в зависимост от конкретно обстоятелство в личен план, а обърнете внимание на важните неща за вас и се съобразете с цялостната равносметка на дневните задачи. Проверявайте финансовите опции и бъдете старателни в контрола! Обмислете доколко са озарени чувствата в любовта и проведете изяснителен диалог за стабилна аналогия!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Надмогвам всички предизвикателства по пътя си и доказвам, че духът ми помага да балансирам и хармонизирам вибрациите и сигналите на тялото!" Кой може да ви противоречи днес - истински фурии сте?! Слънчев в душите ви ден и това мотивира силите ви за нов, градивен старт на задачите! На мнозинството ще им се иска да предприемат много ангажименти наведнъж, за да се успокоят и олекотят плановете си, но карайте подред и не бързайте! За всичко има време. Редувайте моментите на напрежение със стойностна комуникация, ако имате време си дарете и любима релаксация, но не изпадайте в състояния на себеотричане на заслугите и постиженията ви. Разпределението на програмата ви ще доведе до нови амбиции и мобилизация за един дългосрочно отлаган проект - не се чудете, ако съдбовните знаци са поощрителни?! Не изоставяйте вярата и любовта си - уязвими са!

Станете почитател на Класа