Дневен хороскоп - 24 април

ОВЕН 21.03 - 20.04
Девиз на деня: "ИЗБИРАМ ДА СЛЕДВАМ УБЕЖДЕНИЯТА СИ!" Решимостта ви е смелост - да сте повече взискателни през днешния ден, а това може само да провери вродените ви ръководни качества. Около вас е заформено служебно напрежение, с варианти на скандал, ала разумната ви дистанция показва, че сте над нещата. Не бива да пренасяте в дома си проблемите от работата! Близките - едва ли да ви подкрепят така, както очаквате?! Завладяваща вечер, със свежи и приятни хора!
TЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Девиз на деня: "ЗА МЕН Е ВАЖНО ДА СЕ ДОВЕРЯ НА ЛЮБОВТА"! Романтични, целенасочени и деятелни, много от вас се оказват в центъра на вниманието и не им липсват комплименти, както и предложения за позитивни развлечения. Действайте делово, дневния късмет може да надмине очакванията ви?! И все пак внимавайте на кого-какво обещавате, за да не ви обвинят в неспазване на принципи. Задава се повод за нова копнежна връзка, но не е ли рано да я заменяте с предишната - проверете сигурността на убежденията си?!
БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Девиз на деня: "СЛЪНЧЕВО МИ Е, МИСЛЯ ПОЗИТИВНО И СЕ СЪОБРАЗЯВАМ!" Една част от заплануваните задачи ще ви ангажират с предизвестие за неотложното им следване, а това може да завиши нервността ви и критиките към заобикалящите! Ще получите и примамлива оферта за солидни финансови постъпления. Мислете градивно - заслужава ли си да приемете някои по-странни предизвикателства, без уверена проверка?! Вечерта е насочена към близост с неочаквани, лични признания, носещи размисли!
РАК 22.06 - 23.07
Девиз на деня: "МИСЛЯ ПОЗИТИВНО, ОБИЧАМ СИЛНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!" Необичайно за много от вас, днес ще имат доста поводи за размисли и ще се впуснат в минали преживявания, с оглед извличане на поуки - така необходими за днешните ситуации?! Известие за финансови постъпления ще подкрепи заплануваните задачи, но се постарайте да прегледате добре бюджета си - ревизирайте там приоритетите, които ви подтикват към шопинг? Някои от зодията, да не пренебрегват личните съвети от половинката си, която ще се опита да ги изненада с опция за забавен план!
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Девиз на деня: "ВСЕЛЕНАТА МЕ ПОДКРЕПЯ И АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ЗАРЕДЕН/А С ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ!" Настоящите ви срещи са със стойностни представители на търсената от вас посока и е препоръчително да вникнете в обещаващите възможности! Работата ви е без особена промяна. На хоризонта се очертава алтернативен старт на поизоставена преди сделка. Вечерта ви наситена с любовни мисли към топли спомени! Ако сте си отредили лидерска позиция сред околните, нужно е да сторите необходимото и да оправдаете доверието!
ДЕВА 24.08 – 23.09
Девиз на деня: "КОНТРОЛИРАМ ЕМОЦИИТЕ И СТРЕМИТЕЛНО ВЛАДЕЯ ПОВЕДЕНИЕТО СИ!" Предпазвайте се от прекалено натоварване и опитайте да не предизвиквате околните, ако имат директни забележки към личния ви статус! Дори и да имате пропуски в делата, те са оправими? Част от вас ще станат свидетели и на спорни общи моменти в работата, ала не се препоръчва участие в тях или даване на мнения. Ревизирайте държанието си пред близките хора, а към този етап, те напълно заслужават да им дарите помощ, обич, загриженост и толеранс!
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Девиз на деня: "МОГА ДА ОБИЧАМ, ДА МИСЛЯ ГРАДИВНО И ДЕЙСТВАМ!" Денят ще е успешен за работа по всякакви интересуващи ви въпроси, дори има изгледи за служебни инициации и одобрителни поводи от началството! Не дерзайте излишно - не се налага, просто имате късмет! Гледайте да сте с принципен подход към нещата и много деликатни. Задава се удовлетворяваща материална придобивка, но там проверете за изрядност документалните клаузи. На личния фронт, изненадващо обаждане от близък човек, ала други губят аспекти в любовта си?!
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Девиз на деня: "ИЗБИРАТЕЛНО ПРИЛАГАМ АНАЛИТИЧЕН РАЗУМ КЪМ СИТУАЦИИТЕ!" Трябва да сте внимателни във всяко свое действие, тъй като настоящата прибързаност да свършите задачите, не е препоръчителна,нито желателна! Възможни са пропуски в документите, затова се постарайте към цялостно спазване на правилата. Преценявайте добре покупките и не обещавайте на близките много поощрения?! Нужен е финансов баланс! Любовта ви е хармонична, но филтрирайте някои от скорошните планове!
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Девиз на деня: "НАМИРАМ СЕ В ПРЕКРАСНА КОНДИЦИЯ И СЕ ОТНАСЯМ С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЖИВОТА!" Благоприятен ден за разрешаване на стар проблем, касаещ солидно финансово договаряне, с възможност за цялостно удовлетворение. Там внимавайте с изяснителните аналогични ситуации? За повечето ще се създаде съдбовна възможност за преговори, относно значим проект и бъдещо материално благополучие. Предварително и то много деликатно поднесете интересите си? Дарете близките си и любимия човек с повече грижи, обич, внимание и съпричастност към актуалните намерения!
КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Девиз на деня: "ИЗПИТВАМ РАДОСТ - ВСИЧКО Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЧАКВАНОТО И АЗ СЕ СТАРАЯ ДА ПОСТЪПВАМ ПРАВИЛНО!" Действайте разумно по отношение на служебните ви и домашни ангажименти, като деликатно се съобразите да поправете възникналите, някак спонтанно грешки?! Пазете се от стресови ситуации, които ще са следствие от необичайни нововъведения и от това, че не сте привикнали на този режим. Нужен ви е финансов подход към задълженията. Добре преценете оферта от приятелското ви обкръжение: засега не е обнадеждаваща към очакваната от вас посока!
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Девиз на деня: "НЯКОИ ПОЗИТИВНИ ФАКТИ ГИ ПРИЕМАМ СЪДБОВНО, КАТО ИЗОБИЛИЕ ЗА ДАДЕНОСТ!" Повечето ще са с приповдигнато настроение, поради получена похвала за достойно свършена работа! Няма да липсва и информация за авансово поощрителни дивиденти. А, това би могло да подразни останалите, което от своя страна е повод да преразгледате отношението си към колеги и приятели?! От обществения сектор ще се появи оферта за развлечение? Една малка част от вас ще заплануват романтичен вариант за екзотично пътешествие, изяснете условностите с любовта до вас!
РИБИ 20.02 - 20.03
Девиз на деня: "ЗА МЕН Е ПРИОРИТЕТ ДА СЛЕДВАМ ВНИМАТЕЛНО И БЕЗОТКАЗНО СЕБЕ СИ!" Много изгодно ще реализирате замисленото, ако сами се дистанцирате от стари рамки на съмнения и болезнени колебания? Гледайте удобно да съчетаете дневните си намерения със значимите служебни ангажименти. Разчитайте основно на собствените си опитности в работата, но за решаване проблемите от лично естество, ще са ви нужни артистични умения. Някой получават примамливо предложение за участието си в културно мероприятие - там е нужен стил, както и компромисен подход, в защита на принципите!

Станете почитател на Класа