Момче се удави, докато приятелите му се смеят и го снимат

Шокиращо видео се върти в мрежата. На потресаващите кадри 15-годишно момче се удавя, докато негови приятели стоят на брега, гледат го и се смеят. Клипът е заснет с Китай. На кадрите, заснети с мобилен телефон в неделя в провинция Хунан, се вижда как тийнейджърът, за който е известно, че се казва Пао Пао, се бори за живота си във водата, пише People's Daily Online. Според съученици на загиналия, неговите приятели си мислели, че той само се шегува, защото сам скочил във водата.

На видеото се вижда как тийнейджърът, който е ученик в намиращо се наблизо училище, се бори да се задържи над водата, махайки с ръце. Междувременно се чува на записа как групичка от шестима негови приятели му викат и му се смеят от брега.

Около 30-та секунда от записа момче, облечено в жълта тениска, застава на ръба на брега и подава ръка на давещия се. За нещастие, Пао Пао е по-далеч и момчето се връща обратно, като продължава да се смее. Към края на записа Пао Пао потъва под водата.

Единият от приятелите му по-късно разказва, че всички се притеснили, когато Пао Пао не се появил на повърхността след около минута и нещо. Момиче казало на момчетата да скочат във водата и да го спасят, но никой не можел да плува.

Приятелите разказаха, че са били седмина и са се срещнали около 12:30 на брега на езерото. Тогава Пао Пао попитал момичетата дали не искат да поплуват. Те му отговорили, че не могат и тогава Пао Пао решил да скочи сам във водата.

Станете почитател на Класа