Дневен хороскоп - 29 май

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

В последния работен ден за тази седмица проявете повече твърдост в контактите си с останалите на работното място. Насърчени делово, постигате завидно положение сред околните, но някои от вас няма да са доволни от служебните обстоятелства и ще поискат да разяснят позициите си. Прекалената ви емоционалност се отразява не особено задоволително както в работа,така и в личните отношения.

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Днес бъдете позитивни. Избягвайте конфронтации с близките и не се впускайте в изясняване на отминали спорове. Не е препоръчително да хабите енергиятя си несъстоятелни разговори, които само ще задълбочат дневните ви проблеми. Акцентирайте върху настоящите си задължения. Трудни ще са отношенията с половинката, а ревността ви е излишна.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Дневните ангажименти изискват целенасочена съобразителност, ако трябва дори да се подкрепите с помощ от колеги и приятели. Бъдете много внимателни и премисляйте всичко по няколко пъти. Оставете настрани предубежденията си и съмненията! Все по-отчетливо ще разбирате, че не бива да подхождате с емоция в отношението си към служебните проблеми, а само с дипломатичност.

РАК 22. 06 - 23. 07

Концентрирайте в работата си и не се претоварвайте с прекалено много ангажименти, за които няма да имате достатъчно време през днешния ден. Творчески настроени сте, с продуктивна насоченост в преследване на амбициите си. Романтичните моменти са преобладаващи, озарени от скоро изпълними мечти. Когато организирате почивката си за уикенда, съобразете се и с желанията на вашата половинка.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Настроението ви днес е на приливи и отливи, от вас зависи да насочите силите си в нормална, работна атмосфера! Контролът над емоциите е задължителен. За вашето самочувствие е необходимо да не отстъпване от личните си норми на поведение. Не се поддавайте на интриги, нямащи пряко отношение с вас, въпреки желанието на много от вас да изкажат мнение и правдива намеса.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През днешния ден не се водете от чужди напътствия. Разчитайте преди всичко на себе си, тъй като деня не е подходящ за изпълнение на дадените ви обещания. Всяко постижение ще трябва да се извоюва. Не упреквайте никого и не скандализирайте отношения, защото в настоящем е важно как вие ще се справите с изпитанията, а те не са много, стига само да ги подредите по значение.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес доказвате на какво сте способни, което ще е резултат от желанието ви да пробиете в избраната посока. Не бива, в този препускаш дневен стремеж да изпуснете акцентни детайли и да си навлечете коментари. Деловите ви отношения изискват такт и правилен подход. Пазете се от претоварване! Вечерта обмисляте романтичен релакс.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес поддърайте постигнатото ниво и нито крачка назад.След положените усилия, може да си позволите и по-умерен ритъм. Не започвайте нови дейности, а се включете в помощ към околните, но и внимавайте с рисковите ситуации или страничните ангажименти. Мнозинството от вас, се чувствуват претоварени от амбициите на партньора си и това ви вреди емоционално.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21. 12

Опитайте се спокойно да разберете обстоятелствата. Приемането на дневните предизвикателства ви прави устойчиви. На работното място не бързайте да поставяте квалификации на заобикалящите ви хора.Обърнете повече внимание на близките си и се предпазвайте от странични интриги, които имат за цел да нарушат баланса и хармонията в отношенията.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Положителното ви настроение е показателно за изпълнението на дневните задачи! Не отминавайте без внимание действията на злонамерени колеги и ако се наложи веднага приложете интелигентен подход за реагиране на ситуацията, защото в този случай - премълчаването би било най-добрия вариант. Прекалените амбиции да докажете правотата си през днешния ден са непрепоръчителни.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес не прибързвайте със заключенията. Денят по много начини ще ви напомня, че са ви необходими насочващи съвети към важните дела в работата. Завидната ви разсъдливост върху актуалността на приоритетите, ще ви насочи към правилните хора и по много подходящ начин излизате от напрежението. В дневните взаимоотношения с партньора е възмоьно леко противоречие породено от неоправдана ревност от ваша страна.

РИБИ 20.02 - 20.03

Работата ви е мотивирана и заедно с деловите ангажименти се движи в много ползотворна сфера. Умението и приспособеността винаги да полагате много усилия, за да се справите и да угодите на всички. Днес сте си поставили и високи цели, като за цялостното им реализиране се изисква още време. Хармонията в любовта зависи от правилния ви подход.

Станете почитател на Класа