Дневен хороскоп - 6 юли

 

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес, мнозинството от вас са се насочили към изчерпателни задачи, с крачка напред към реализирането им в отдавна желаните посоки! Влагате твърде много енергия в ангажиментите към близките си, и в очакване на крайния резултат сте готови на оптимална помощ. Понякога, смисъла на цикличното ви усърдие е просто следването на пътя, зададен от душа и сърце, а не насила. Има вероятност, домашните ви да прекалят с изискванията си - не спорете, но и не се поддавайте на доминиране?! Бъдете фокусирани и всеотдайни, но се ценете и не пропускайте красивите неща в живота! Създайте си сами един наситен на удоволствия ден, с изворно отдадена любов!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Всеотдаен и за повечето, това е хубав и дългоочакван на слънчеви, духовни случки ден! Една голяма част от вас, ще последват поканата от влиятелна личност и ще се почувстват по много уютен начин: ухажвани, поласкани и предпочетени в компанията. Притежавате дар слово, умение да виждате красивото, да правите подходящите комплименти, да общувате стилно и това ще изиграе сериозна роля към дневните ви бонуси, определено заслужени!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес ще се наложи да общувате с различни хора, дори такива, които никак не одобрявате, но пък е важно какво впечатление ще им направите, така че е добре да проявите съобразителност. В работата е нужна философска насока?! Голяма част от вас са доста чувствителни и объркани от настоящата връзка.Проблемът е, че възприемате света твърде логично и идеализирате хора, което от една страна е прекрасно, но от друга може да ви накара да се дезорганизирате и оставите днешните ангажименти за неизвестно отлагане. Постарайте се да придвижите задълженията си, за да ви остане вечерта за предпочитани удоволствия. Или просто съчетайте на полезното с приятно. Поговорете с партньора за взаимните си очаквания и надежди .

РАК 22.06 - 23.07

В работата акцентирайте на последователността! Дочувате и за финансови постъпления? Достатъчна мотивацията имате, за отдаване на разтоварване и забавления! Усещате ясно вътрешната си енергия, докъде можете да я използвате и кому да я отдадете?! Може да се появят някои напрегнати ситуации, които да осуетят плановете, но ги приемете като предизвикателство или значим урок, като сценарий за който знаете как да действате. Просто изхвърлете страховете и правете каквото трябва, с признателност към хубавите мигове ! Откъдето и да погледнете, днес от вас зависи перфектната кондиция, но преди всичко оправете онова, което ви тежи в любовта - или се опитайте да разберете водещата поука!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Покажете самоувереност, усърдни предпочитания  и целеустременост в службата! Преследващите интересите си от вас, лесно ще вдъхновят другите за различни неща, а самите себе си можете ли да управлявате?! Ден за известен размисъл -  колко от вас са готови за приключения, на които да се следват, без редовните съобразителни компромиси с останалите! Има с кого да споделите очакванията си в романтичен  вариант, на кого да разкажете и кого да впечатлите.Препоръчително е да се поглезите сами. Определете моментите за връзка с висшата ви духовна същност! Не анализирайте, не се товарете излишно - отпуснете се и докоснете същината си!  Никой не е в състояние да ви разколебае от решенията ви.

ДЕВА 24.08 – 23.09

С приятни новини ще започне деня. Няма да са пряко свързани с вас, но ще ви зарадват и заредят с оптимизъм. Все пак се постарайте да сте максимално организирани. На работно ниво сте пълни с идеи. Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в прекалени анализатори на случващото се, защото това наистина би ви натоварило повече или направо депресирало. Каквато и равносметка да си правите, нека тя да е с размисъла докъде бихте искали да стигнете в любовните отношения! Има ситуации, които изискват значителна съсредоточеност, не ги подминавайте!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Променете държанието си към хората, които истински ви обичат! Опитайте да сте любвеобилни и изразно благодарни, като изцяло замените претенциите си със смирение - това поведение е важен изпит пред Вселената?! Ще сте безкрайно магнетични и това може да ви подтикне да направите неща, които ще изумят самите вас! Вярвайте в доброто начало на хората и общувайте с такива личности, които ще ви помогнат по-обнадеждено да приемете някои проблеми. Защитете любовта си и бъдете последователни в убежденията!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес ще компенсирате пропуските от предишните дни, изразени със задълженията, акцентна работа, както и по битовите ви необходимости, реда в дома - все неща отегчителни за повечето хора, но доставящи ви някакво особено удовлетворение и спокойствие на значимост пред себе си и близките ви! Старанието и умението да организирате, да подреждате, да видите реда след целия хаос наоколо - не е ли това, което ви дава сигурност, че сте на правилния път и съумявате да изпълните приоритетите си?! Вечерта е с интересни хора от обкръжението. Не изневерявайте на утвърдените си принципи!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Имате възможност да отстоите намеренията си в работата, без много да му мислите! Днес, преобладаващата част са просто щастливци! Очакват ви пътешествия до любими места, макар и в крайна сметка, за определени това да се ограничи с приятно общуване пред монитора или известен релакс пред екрана на телевизора?! Не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи екзотични изживявания, защото и сами не сте решили с кого в крайна сметка ги възнамерявате?! Бъдете повече загрижени с преките си задължения, отделете им време и вложете старание. Няма да ви е трудно да приключите набързо. През вечерта бъдете домакини и ще събудите много от позабравените чувства а любимия човек!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Бъдете стремителни, много деликатни в службата и амбициозни, като изявите артистичната си природа и в процес на комуникация заявете с предпазлив подход интересите си?! Днес активно участвате в движението на събитията, дали е чрез дистанционно направление, от място или са някакви внедрени мисли и съвети към околните. Вие си знаете, важното е нещата да се развиват в позитивно устремена насока! Лидерските ви качества помагат да си отдъхнете. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че бъдете готови да ви познаят в характерната за вас слънчева светлина! Вечерта обвийте с воала на любовта и се отдайте на приятни емоции - само не преигравайте с ласкателствата!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес може да сте напрегнати в работата, а то е, защото сте се нагърбили и с допълнителни чужди задачи?! Не се въздържайте от споделяне на предпочитания и чувства, защото сте под закрила на планетите! Прекрасен ден за бляскави отношения, за разкошни планове, с възможности и за изява на организаторските ви качества, дори това да е обикновен купон или спонтанна приятелска раздумка! От вас зависи доколко ще се възползувате?! Позволете на любовта да изпълни живота ви, дори да е в най-странния си вид. Дайте обич на дете, природа, животно или любим човек. Усмихвайте се, дарете нежност и топлина, правете добрини и ще се изпълните със сили и много позитивна, градивна енергия!

РИБИ 20.02 - 20.03

Работни недоумения ще завладеят амбициите за доказване на правотата ви? Отнасяйте се открито към предизвикателствата, след като търсите личната посока и придружаващата я смислена поука?! Дневните общувания ще ви учат на много специфични отношения, преди всичко да защитавате позициите си! За някои семейната или като цяло близката обстановка ще са доста необичайни днес?! Не се оставяйте да ви доминират в плановете и идеите! Доста от вас ще почнат освежително почистване на жилището, а други акцентират над козметичните процедури върху самите себе си.

Станете почитател на Класа