Откачените реплики на всяка бивша

В живота на всеки мъж, огромна роля изиграват няколко жени: бившата, настоящата и тъщата. Въпреки факта, че всички могат да бъдат заменени, бившата остава най-опасната жена, която за кратко време може да опитоми, подчини и поробо свободолюбивата душа. Женевската конвенция и Страсбург отказват коментар за правилното третиране на тази личност и подозираме, че имат много ясна причина за въздържание от действие. Нека не забравяме мъдрите думи на г-н Бърк, който ясно заявява, че триумфа на злото идва, когато добрите се откажат да участват. В заключение на гореизложените трябва да споделим, че илюминатите са виновни за всичко. Едва ли можете да откриете логика в написаното, но това е така, защото присъства идеологията на бившата, чиято комуникация трябваше да бъде прекъсната като "А" група по родната кабеларка. В следващите редове ще се постараем да покажем и някои от най-абсурдните реплики, взети назаем от приятели, познати, бившата и други. Имена няма да споменаваме, те си знаят кои са! Представяме най-абсурдните реплики, които можете да чуете от бившата:

1. Мислиш ли си още за мен? Не, понякога само гледам домашното порно. Ама след това спирам да мисля, бърша пода и отивам да спя.

2. Вижда ли се с бившата, след като се разделихме? Сещаш се за коя говоря! Естествено, че се сещам, ама не сме се гледали, само спахме.

3. Помниш ли кога ми е рождения ден? Още не си го запомнил, нали? Facebook, жено!

4. Няма да е странно ако си пишем, нали? Като приятели, разбира се. Зависи само от теб - все пак няма да върна и приятелските голи снимки, Сатана!

5. Може ли да ти бъда просто приятелката, която ти звъни по 7-8 пъти, за да те извика у дома? Ти няма да вдигаш, а аз после ще се правя, че нищо не се е случило. Абсолютно, кога каза, че ще излизаш?

6. Коя е тази, която не спира да ти харесва снимките във Facebook? Доби няма господар, Доби е сводобен елф!

7. Ненавиждах онази твоя приятелка, която винаги се вреше в теб, не спираше да те прегръща и звънеше по цяла вечер? М-да, тази много приличаше на евтина проститутка! Женска солидарност, точно така!

8. Как така ми хареса селфито в Instagram? Вече започнах да ти липсвам, нали? Искаш да се събереме, но това е възможно само ако признаеш, че животът ти е трагедия и не можеш да живееш без мен. Сърце не ти дава да й кажеш, че си натиснал Like-a по погрешка...

9. Какво ще правим, когато се срещнем на улицата? Може ли да се прегръщаме или ще се игнорираме? Какво стана с обикновеното "Здрасти"?

10. Мислиш ли си за мен, когато тръгне нашата песен? Вече не си пускам Цветелина Янева, съжалявам, не мога да ти отговоря!

11. Ще ми махнеш ли рестрикцията от Facebook? Какво толкова криеш от мен? М-да, по-добре да умра.

12. Какво направи с всички онези снимки, които ти изпратих? Сещаш се, ОНЕЗИ СНИМКИ! Използвам ги, когато нямам интернет или съм в командировка!?

13. Ще се разсърдиш ли, ако изляза на среща с един от твоите приятелки? Нямам нищо против, аз и без друго имам среща със сестра ти!

14. Плака ли, когато се разделихме? М-да, от радост!

15. Какво направи с онези "играчки"? Не съм съгласна да ги използваш с други хора? Разбира се, че ги "изхвърлих"!

16. Липсвам ли ти като приятелка? Като онези приятелки, които обичат да лежат в леглото, да ядат пица и да правят секс, нали се сещаш? Разбира се, че се сещам, но няма да се случи!

17. Искаш ли да опитаме отново?

Когато адът замръзне!

Станете почитател на Класа