Дневен хороскоп - 6 октомври

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Днес е благоприятен ден за укрепване на делово сътрудничество, възобновяване на стари и създаване на нови контакти. Вслушвайте се в интуицията и не давайте ход на непроверени оферти. Опитайте се да приемате спокойно трудностите, изпречващи се на пътя ви.Бъдете откровени с партньора до вас и нещата ще се подредят по възможно най-лесния начин.

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Овладейте амбициите си и проявете старание в работните ангажименти. Комуникацията с околните трябва да е прецизна и добре съобразена с интересите: това предпазва от лъжливи надежди и разочарования. Съсредоточете усилията си върху инициативите, които биха могли да ви осигурят стабилни приходи и отлични позиции на работното място.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Не се стремете да бъдете на всяка цена перфекционисти, защото това ще ограничи действията. Постарайте се адекватно да посрещнете изненадите на работното място. Така няма да имате съществени проблеми. Може да ви се наложи да нарушите малко принципите си и да направите ред компромиси както влияен ,ака и в профеионален план.

РАК 22. 06 - 23. 07

Подходящо време за баланс на отношения и създаване бъдещи планове. Днес не говорете много и се съобразете със спонтанността на думите си. В свободните си моменти контактувайте с тези, които обичате и се чувствате щастливи, като намалите изискванията си и се придържате към дипломатично поведение в любовта.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес в работа моментите ще са градивни и успешни при положение, че не допуснете да доминират непоискани съвети или пък да ви налогат мнението си. Някои от вас ще се принудят да се държат резервирано и това леко утежнява околната атмосфера, но притеснението е в неразбирателството и ще тршбва да сте по- съобразителни. Не пренебрегвайте близки хора, отделелете им повече внимание.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Денят е изобилен на възможности, а вие подберете приоритетите си. Бъдете смели, не ви липсва амбиция и мотивация за реализиране на идеи - на работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте изцяло, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ала поощренията са вдъхновяващи.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес завършете започнатите планове и обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси. Ще сте изпълнени с куража да посрещнете всяко предизвикателство очи в очи. Не забравяйте, обаче, че силата на духа превъзхожда всяко друго материално въздействие. Тези от вас, които вече са обвързани нека използват периода, за да подобрят отношенията във връзката си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Мнозинството от вас, неочаквано ще пренасочат плановете си в по-изгодна позиция! Дневните съмнения и трудностите по пътя ви няма да са малко,но вие имате достатъчно сили да се справите с трудностите, без да разчитате на на чужда помощ. През това време ще направите преоценка на много ценности, хора и отношения.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес мног от вас ще са натоварени с доста задачи. Не се обвързвайте с обещания. Деловите предложения са съмнителни и не бързайте да ги приемате. Ако сте прекалено настъпателни няма как да избегнете конфликта. Ще прекарате добре ако решите да навестите ваши роднини, с които не сте се виждали отдавна или си организирайте си романтична вечер с половинката ви.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Доверете се на интуицията и следвайте поетапно актуалните ангажименти! Днес бъдете и повече премерени в отношенията. Внимавайте и с близки, които налагат мнението си, без да се съобразят с реалните ви възможности. В работата си се справяте отлично, ако не позволите да ви влияят странични хора. Предприемете пътуване през почивните дни с любим човек.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Започнете този ден с оптимистична настройка, но бъдете внимателни, ако се налага да вършите На всяка цена отложете деловите срещи и разговори - няма да бъдат в очакваното ползотворие и може да ви изненадат с по-общирни казуси! Обмислете внимателно идеите си и чак тогава ги предоставете за обсъждане на хора, които биха могли да ви помогнат при реализацията им.

РИБИ 20.02 - 20.03

Контролирайте емоциите си и не се оставяйте да ви води спонтанността. Планирайте деня си така, че да разполагате с необходимото време за обичаните от вас хора. Съсредоточете се над важните действия и работата си. Съобразявайте се с препоръките от близки и приятели, но не загърбвайте и собствената си интуиция.

Станете почитател на Класа