Дневен хороскоп - 30 ноември

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Днес ще съумеете да постигнете напредък в предпочетените направления и контрола на ангажиментите ви е налице. Борете се и отстоявайте своите позиции, дори това да не се понрави някому. Възможно е малко неразбирателство с близък за вас човек. Не бъдете прекалено ревниви към партньора си и не прибързвайте със съмненията.

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Бъдете стриктни в изпълнение на ангажиментите си през днешния ден. Не правете рискови ходове, въпреки че ви се иска да положите началото на отдавна замислена идея. Внимателния подбор на дневни контакти, ще ви предпази от спекулации и неудобни случки. Вашето обкръжение не ви разбира, но се вслушвайте поне в съветите наблизките си, а решенията вземайте сами.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Проявете доверие само пред доказани хора. В работа сте необичайно откровени и това ще ви постави в неудобна ситуация. Предрешени да не прикривате истинските си чувства, голяма част от вас ще обърнат внимание на постоянната си връзка с цел укрепване на отношенията. Овладейте емоциите си със сдържаност и много баланс. Не се впускайте самоинициативно в непроверени примамливи предложения.

РАК 22. 06 - 23. 07

През днешния ден покажете присъствие на силната си воля. Не се отказвайте от желанията и амбиициите си, защото те ще са осъществими, въпреки предизвикателствата и дребните пречки. Както на работното място, така и в личните отношения, днес ще се чувствате объркани и неспокойни, но не се тревожете, скоро нещата ще се оправят. Не отхвърляйте чуждата помощ .

ЛЪВ 23.07 – 23.08

От дневните подходи зависят ситуациите в най-близко бъдеще, с очакващите промени. Не позволявайте взаимоотношенията ви да бъдат повлияни от претенциозните ви планове, намалете гордостта и моментните изисквания. Прекарайте повече време в градивни житейски направления, работна съсредоточеност и не отлагайте накрая една ободряваща разходка в приятна компания.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Денят предлага отлични позиции в професионално и материално отношение. Не бъдете припряни, контролирайте нетърпимостта си и любопитството. Моментите са подходящи за заздравяване на ръководните позиции. Останете верни на принципите си дори в случай, че целите се променят. Днес се задоволете с по-малко успехи, защото те непременно ще доведат до по - големи. Дарете близките с внимание и обич.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес бъдете съсредоточени в работата си. Не прибързвайте да доверявате заплануваните си задачи, че може да възникне предварително обсъждане, даване на непоискани съвети или просто завист от страна на околните. Ако искате да успеете в делата си, следвайте собствената си посока последователно - късмета е с вас. Днес в обкръжението ви ще се появи човек, изпитващ към вас увлечение и силни симпатии.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През днешния ден следвахте принципите си. Повечето от нещата търпят промяна, независимо от всеотдайността ви. В работата ще се намеси началството с нововъведения и това ще ви подложи на изпитания и доказване на способности. Трудите се усърдно и усилията ви ще се увенчаят с голям успех. На лично ниво, отделете повече време както на близките си, така и на половинката си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не бива да се мобилизирате излишно със задължения, тъй като това не се изисква от вас. Не изпускайте инициативата от своите ръце и се вслушвайте в съветите на околните. Силната ви, неотстъпчива воля помага да постигнете успех във всичко, с което се заемете. Ако не се налага, не проявявайте излишна инициатива, но не отказвайте и помощ.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Ще се наложи да преосмислите дневните задачи и да се насочите към наистина приоритетните действия. Наистина работата ви придобива обемист характер и ще усетите преумора, която ще затрудни личните ви планове. Към вас ще бъдат отправени не съвсем удобни въпроси, но вие с лекота и характер ще се справите с ситуацията. Открийте чувствата си към любимия човек и го/я изненадайте с романтична вечер.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес не се препоръчва да заемате защитно покровителство към хора, недоказали лоялността си към вас. Дневните ви задачи са предимно за подобряване на обществения живот и затова трябва да внимавате с протекциите си. Обаждане от близък човек или роднина ще е показателен факт, че в последно време сте позабравили най-близките си хора,затова намерете време да поправите тази грешка.

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Днес ще промените нагласата си и ще заемете печеливша позиция. Може да се окажете засегнати от добра манипулация от хора, които сте смятали за "приятели". Вероятно е да получите новина, която да повлияе положително на вашите намерения. Възползвайки се от това, че сте харесвани, вие насърчително ще обновите чувствата на другите към вас, а това е добре дошло за личните ви цели и амбиции.

Станете почитател на Класа