Дневен хороскоп - 1 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес ще се наложи да разгърнете голяма част от потенциала си, а това помага за вашето лично удовлетворение, както и признание. Радвате се на отдавна чакана новина, но се постарайте реално да приемете нещата, без да ви влияят дреболии. На близкото обкръжение и специално на любимия човек, не обещавайте неизпълними неща.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Повечето от вас ще имат един изключително резултатен ден във всяко отношение. Очакват ви добри постижения в личен и делови план. Повече внимание е необходимо да отделите на професионалната си стабилност. Укрепете позициите си. Любовният ви шанс е доста силен и нищо чудно мнозина да поставят началото на нова любов.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

През днешния ден не си поставяйте големи цели, за да не се разочаровате от липса на време. Положителните резултати зависят от правилната координация и разпределените възможности. Предстоят промени, които ще се развиват независимо от вашата намеса в хода им. Онова, с което сте задължени да се заемете е укрепването на позициите – лични и делови. Вечерта прекарайте в приятна компания с любими за вас хора.

РАК 22.06 - 23.07

Някой ще се опита да ви увери в правотата си, по отношение на спор. Неподвластната ви на съгласие природа, днес за пореден път ви предоставя жизнени уроци за премахване на съмнения и толериране на хора от близкото ви обкръжение. Опитайте се да планирате ангажиментите, както и отношенията в любовта. Признайте чувствата и нуждата си от любимия човек!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Реализацията на личните си цели ще осъществите успешно, но деловите ангажименти през деня ще предизвикат силно напрежение и ще родят много ядове. Безкористното поведение, демонстрирано от заобикалящ ви колега, ще се окаже неискрено. Крайно време е да намалите пълното доверие към хора с професионален и личен интерес към вас. Изяснете отношенията с половинката си, преди да предприемете каквото и да е действие.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не си струва да форсирате събитията през деня, така или иначе ще ви затрупат ангажименти.Важна е позитивната нагласа, тъй като актуалните задачи са на път да преминат към финализиране. Енергията на разумните ви сили е предостатъчна, и ще подреди по значимост задачите, а с много от тях се справяте неусетно и успешно.

ВЕЗНИ-24.09 - 23.10

За повечето се очаква градивно събитие, с което може да се издигнете. Проявете особено внимание и помислете върху времето и разпределените функции към работните задължения и дома. Ревността към партньора е просто излишна! Приемете покана за една завладяваща и разтоварваща вечер с любим човек !

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Необходимо е проява на творчески подход спрямо работното си място и да проявите креативен подход към началниците. Оригиналните идеи може да обсъдите и с колегите, така заедно постигате хармонично развитие. Не се изнервяйте от телефонно обаждане и не се връщайте към забравеното минало. Пазете силите си за любовта на партньора!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Възникват някои пречещи фактори за професионалната ви реализация, но действате ли внимателно и владеете ли нервното напрежение ще избегнете сблъсъка с тях. Необходима е настойчивост. Ще се опитат да ви отклонят от първоначалния замисъл, но вие стремително следвайте плановете си. За някой днес стреса ще в повече, но пък вечерта е романтична и разтоварваща.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

През днешния ден не влизайте в противоречия, защото ще последва скандал и да се окажете на губещи позиции. Опитайте да намерите компромисни варианти в усложнените ситуации. Не се предоверявайте на оферти, които сочат обещания за финансови подкрепления. Днес е нужно повече внимание и към интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Отпуснете напрежението и си позволете действия на въображението. Предварително моделирайте развитието на интересуващите ви предстоящи събития и така ще останете доволни от крайния резултат. Днес разполагате с много добри възможности за реализация ва лични, делови и финансови цели през този ден. Смело приемете опция за развлечение и се отдайте на удоволствието с весели приятели .

РИБИ 20.02 - 20.03

Подгответе се за вземане на важни решения, повече професионално, но това ще резултира и в личния ви живот, предимно в дома. Интуицията няма да ви подведе, ако се съобразите с първоначалните усещания, като проявите приоритетна бдителност към думи, обещания и постъпки. Не се съгласявайте на обемна работа, без подобаващо заплащане. Въпреки натоварения ден,отделете време и на близките си .

Станете почитател на Класа