Миска открадна конкурс

Родната моделка Цвети Разложка направи фалшив конкурс Lady Universe, след като не успя да вземе правата за Lady Bulgaria твърдят от "Телеграф".Новият конкурс се провежда за първи път в България, а като лицензиант е посочена моделката Цвети Разложка. Проверка на вестник "Телеграф" обаче показа, че такъв конкурс се провежда от години в Русия.Проявата си има и официален сайт lady-universe.ru с победителки през годините назад.

 

По първоначални данни бе обявено ,че лицензиант на Lady Universe е Меги Савова, а организатор е Цвети Разложка. "Телеграф" се свърза с Меги Савова, която заяви,че няма нищо общо с този конкурс и подготвя своя Lady Bulgaria за 26 февруари. Конкурсът на Цвети Разложка пък приключва днес, като според слуховете вече е известна победителката и тя се казва Мина Попова, представител на България.

Според запознати от 20-те участнички се състезават 16. Говори се,че много от тях всъщност са българки, като германката Вивиен Стефани, която е с български паспорт. Миналата вечер зрители на конкурса пък останаха възмутени ,че участничките са опасани с черни ленти, които силно наподобяват траурни. /БЛИЦ

Станете почитател на Класа