Дневен хороскоп - 4 май

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
Премислете оферта, която още при поднасянето ви озадачава?! Препоръчително е да внимавате с дадените ви обещания и насърчителни напътствия! В тях се крие известна доза нелоялен интерес и опит за манипулативно въздействие! Повечето усещате самота и отчужденост от целия свят! Очакват ви служебни и лични срещи, а също и оформянето на важни документи, с които да подобрите материалното положение. Имайте увереност в собствените сили и желание за победи!


ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Контролирайте амбициите си?! Някои противоречиви с реалността факти, ще ви накарат да размислите ситуациите и да се посъветвате със специалисти в областта! Дневните предупреждения е да не се увличате излишно в любовта. Много моменти на изпитание ще имате, но не мислете, че всичко е настроено против вас?! Може до­ри да ви обвинят в персонално участие към предишни спорове?! Мнозина от вас ще успеят да свършат преобладаващата част от нещата си, въпреки обстоятелствата!


БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Следвайте интуицията си?! Денят може да постави на изпитание трезво мислещите и прекалено аналитичните от вас?! В работата не обръщайте внимание на опонентите, освен ако не откриете в тях скорошни колеги. Самочувствие, огън и страст ще са акцентите на по - смелите от вас! Под влияние на някои приятелски заблуди, можете да загубите част от търпението и задръжките си и затова проверявайте предложенията и ако трябва, променете подхода си!


РАК 22. 06 - 23. 07
Хубави новини! Денят зависи от вас, предвид вземането на важни решения в личния живот?! Вслушвайте се в мнението на близки хора, на които се доверявате! Емоционалните изхвърляния при контактите, резките изказвания или категоричността на съжденията могат да попречат да постигнете успех във всяко направление. Възможни са оферти за добре платена работа, но и там не прибързвайте с критиките и съмненията! Приятни мигове с любим човек, при някои свързани с пътуване!


ЛЪВ 23.07 – 23.08
Систематизирайте плановете си! Проявете дипломатично поведение, с такт, добър вкус и маниери?! Ще дочуете за професионална ескалация, за която наистина ви трябват висши протекции! Подходящ ден за преценка на контактите, защото може да предоставите посока на приоритетните си мечти. Подемът на енергия и увеличилата се емоционална сила ще даде възможност да доведете важните дела до края. От вас се иска правилно да координирате амбициите си! Радостна вест от партньор! Съхранете здравето си!


ДЕВА 24.08 – 23.09
Бъдете изискани към себе си и си направете добра равносметка на дневните ангажименти, преди всичко задължения?! На мнозина от вас ще им се наложи да се справят с някои непредвидени ограничения от материален характер, но това не означава, че ще имате затруднения от паричен характер. Повечето от вас имат проблеми по отношение на необмислени инвестиции, и някои минали истории от любовен характер! В настоящем трябва да се изясните с половинката, толерантно - без обвинения!


ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Докажете съобразителност и последователност, а това е важно за вас в професионалната и материална сфера! Налага се да прецените докъде се простират възможностите ви за постигане на сериозна ескалация в служебен план?! Днес много внимателно преглеждайте документите, които предстоят да бъдат подписани, тъй като е възможно да пропуснете клауза или да не огледате задължаващо ви условие. Някои приятели, ще е опитат да ви подготвят за обща дейност - мислете повече!


СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Не прибързвайте: днес ще ви се иска всичко да свършите и то по много интензивен начин, за да имате повече време за лични интереси и набелязани срещи?! Не се натоварвайте с излишни емоции, не бива и прекомерно да разчитате на интуицията. Предприетите важни крачки в бизнеса могат да бъдат несъобразени и рисковани, ако не сте се допитали до влиятелни в тази насока приятели?! На някои се налага да спестят пари от шопинг, но за тази цел е нужна актуална преценка на дрехите и аксесоарите ви!


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Мислете повече върху ситуациите?! Овладейте многоликото си настроение, тъй като предстои да се справите с повече неща за вършене и със сигурност ще изпитате леко притеснение, а това няма как да не се забележи отстрани! Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто така се е случило, а и това е повод да докажете способности! Може да сте малко по - раздразнителни от обикновено, но едва като се справите, ще се усмихнете и помислете за приятна среща с любими хора и приятели! Внимавайте с вечерните флиртове?!


КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Ще имате поводи за радост! С някои задачи тръгвате доста напред, но е редно да ги съобразите с необходимото време за изпълнение, за да не се окаже в бързината, че сте пропуснали важни детайли?! Днес сте настроени твърде романтично и любвеобилно, добре би било, ако и партньора отвърне на чувствата ви. Ще ви се предостави начин за изясняване на отминали ситуации и дори да получите неочаквани извинения и признания! Препоръчват се разходки, зареждане с красота и по възможност вечеря извън дома!


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Днес владеете положението! Правилно зададените приоритети, ще ви предоставят шанс за подреждане на значимите ангажименти! Не се нагърбвайте с чужди задачи, които биха могли да ви тласнат в напрежение и съмнителни действия?! Колебаете се за избор в личен план, но този, който ви обича - нека вземе инициативата в свои ръце и да докаже претенциите си. При възможните недоразумения, не да падайте духом! Имате способността да контролирате събитията и ще намерите повод да балансирате чувствата!


РИБИ 20.02 - 20.03
Предстои баланс на приоритетите ви! Денят съчетава полезните с приятни занимания, при който работата ще ви спори, а забавленията зависят от личните предпочитания! Не бива да се ядосвате заради домашни раздразнения, тъй като те резултират от недоизяснени задължения и могат да бъдат споразумения. Служебните проблеми непрекъснато ще напомнят за себе си, отнемайки част от времетo, но позитивната ви кондиция е настроена към релакс и повече любов! Някои от вас, с любим човек прекарват стойностни мигове!

Станете почитател на Класа