Млада учителка 45 пъти насилила сексуално шестокласник за по-малко от година

Преподавателка в средно училище е осъдена на лишаване от свобода за това, че е насилила сексуално 12-годишно момче цели 45 пъти в рамките на година. Катерина Бардос е преподавала на шестокласници в училище „Брентууд” в Грийли в щата Колорадо, когато тя е започнала порочната връзка с един от учениците си, пише Denver Post. 25-годишната е признала, че е имала „тясна връзка” с момчето, на което тя също давала марихуана и дори позволявала то да преспива у дома й. Първоначално обаче даскалицата отрича, че някога е правила секс с 12-годишния.

Когато обаче жертвата казала на полицията, че тя и Бардос са правили „повече пъти секс, отколкото той може да брои, включително на училищния паркинг за учители”, тя си е признала, че е спала с него „между 40 и 50 пъти”.

Триседмично разследване на полицията е достигнало приключило с ареста на Бардос през май миналата година. Тя си е признала обвиненията в злоупотреба с дете и опит за склоняване към секс акт на слушане от 3 март.

Тази седмица тя бе осъдена на седем години затвор и още пет пробация.

Според съдебните документи, Бардос е започнала връзката си с шестокласника през 2014 година. В съдебната зала стана също ясно, че даскалицата се е сприятелила с майката на жертвата си и двете дори станали близки като сестри. 

Станете почитател на Класа