Дневен хороскоп - 24 август

ОВЕН 21.03 - 20.04

През този ден ще се наложи да преобразувате голяма част от позициите си, с цел насочена промяна в делата! Ще ви се стори, че върху вас се е изсипала цялата отговорност на ангажиментите, но това е само временно напрежение и донякъде научаване на поуки. Организирайте добре задачите си и не щадете колективната помощ! Колкото и неотразими да са професионалните постижения, днес просто помислете и за себе си

 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес следвайте собствените си убеждения,но и бъдете съобразителни! Макар да сте нагърбени с доста належащи задачи, не пренебрегвайте офертите да пътувате, с близки приятели и към нови запознанства! В настоящем моментите не са особено подходящи да предприемате каквито и да било или пък значителни промени, защото те няма да окажат търсения от вас значим ефект.

БЛИЗНАЦИ 22 05 - 21.06

 

С настъпването на седмицата ще бъдете изправени пред необходимостта да направите избор.През днешния ден се опитайте да бъдете последователни в действията си. Съдбата ще ви поднесе благоприятни възможности, които не трябва да пропускате. Не бъдете мнителни към човек от обкръжението ви и не се тормозете, ако не се следват препоръките ви. Разберете го, дайте му шанс за корекция. На някои от вас им предстои важно събитие.

 

РАК 22.06 - 23.07

През първия делничен ден се съсредоточете върху делата, които не търпят отлагане. Пазете се да не проявявате прекомерна доверчивост, защото в бъдеще тя може да ви постави в доста неизгодна позиция. Отнесете се отговорно към задачите, възложени ви от клиент, началник или делови партньор.Вечерта се освободете от напрежението на работния ден като се отдадете на заслужен отдих или вечеря в приятна компания.

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Работата ви е успешна и не търпи копромисни постъпки - не бива да отлагате действията си?! Домашните въпроси обсъждайте и решавайте и останалите членове на семейството си. Не бъдете самоинициативни или пък своенравни, а се съобразете с хората около вас. Нервността е излишна: по-скоро опитайте с толерантност и спойствие да разрешите проблемите. Изграденият авторитет и доверие, днес ще ви помогнат с прекрасна опция за вечерен релакс.

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

В работата, ще ви заинтригува нова и нетипична за вас сфера. Съобразете се с риска, на който може да ви подложи и внимавайте със страничната комуникация, особено при малко познати хора. Следвайте интуицията си. Очаква ви романтичната вечер. Помислете към какво се стремите и как да го получите!

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Организирайте изпълнението на работните си ангажименти ,така че да не се лишите от възможността да си осигурите достатъчно свободно време за пълноценен отдих. Не бъдете мнителни и ревниви към половинката си. Не бива и да се отдавате на стари емоции в любовен план, тъй като те ви връщат назад в развитието. Контактите ви с близки приятели ще ви носят удовлетворение и усещането, че дори и да изпаднете в проблемна ситуация, ще се справите успешно.

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Денят е доста емоционален. Част от вас ще се заловят с реализацията на идея, която може да ви донесе отлични резултати, добра позиция в делово отношение ,както и добри приходи. В работа не спорете в ваши колеги. Възможни са незначителни спорове. Ако ви измъчват несподелени чувства, намерете начин да ги изразите, за да облекчите напрежението от съмнения.

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Възможно е да получите интересно предложение за постепенно подобряване на финансовото състояние. В работа усилията ви и постигнатите от вас резултати ще бъдат високо оценени, което и ще ви осигури доверието на огромен кръг хора и ще е предпоставка за повишението ви. Помислете за добронамерени изяви, разходки и разтоварваща компания. Бъдете по-внимателен с близките и любимите си. Организирайте си уютна и топла вечер с любим човек.

 

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Опитайте се да съчетаете служебните задължения с личните си задачи, без да нарушавате обичайното си темпо на работа. Поощрявайте подчинени, колеги и делови партньори. Добре е да осъществявате намеренията си така, че да си гарантирате спокойствие в професионално и във финансово отношение. Насочете усилията си за реализация на дела, от които очаквате по-скорошни резултати. На работното място следвайте предварителните си планове

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес организирайте работата си правилно и ще имате възможност да се придвижите напред, а после и да се посветите на свободното си време. Нещата се развиват във ваш интерес, но избягвайте конфронтация на работното място. . Вечерта е весела и със завладяваща чувственост. Отдайте се на релакс . Любовта е мотивиращо-действаща, но не и компромисна. Знаете какво искате и се чувствате обнадеждено!

 

РИБИ 20.02 - 20.03

Днес ще предприемете плануваните промени от предстоящия делови, личен или материален характер! Обстоятелствата се оказват благоприятни за осъществяването на пътуване до близки хора или за удоволствие. Опитайте да си изградите обективна представа на заобикалящата ви реалност, като наблегнете на мотивацията си да отсеете приоритетите от рутинните си задължения, и заедно с всичко да акцентирате над ситуациите. Вечерта е топло-романтична и забавна за повечето .

Станете почитател на Класа