Дневен хороскоп - 29 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Опитайте се, да действате в съответствие с плана си. Не се поддавайте на желанието да рискувате- това може да има лоши последствия за вас лично и да ви изхвърли на няколко позиции назад. Възможно е, да се сблъскате с някакво професионално изпитание или необходимост да коригирате някаква стара грешка.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес, не трябва да прекалявате със социалното взаимодействие. Ентусиазма ви, трябва да бъде в рамките на нормалното – другите, също ще са склонни да действат в рамките на параметрите на техните отговорности. Правните въпроси и регулиране на съвместните усилия, ще добиват все по-голямо значение.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, ще трябва да си припомните, неприятни неща, като социални отговорности и професионален дълг. Красноречието и въображението, едва ли ще ви помогнат, ако не искате / не можете /или не ви харесва да действате.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Първата половина на деня, обещава да бъде доста напрегната. Вероятността за директни пречки и препятствия, ще става все по-висока. Вашите притеснения относно това, дали сте избрали правилния партньор и дали основата на връзката ви е стабилна, може да се усилят.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Малко е вероятно, днес да имате свобода и независимост. Шансът е, да бъдете изправени пред необходимостта да изпълните някои задължения. Утрото е подходящо време за запълване на пропуски в ежедневната ви работа, за поправяне на грешки от личен характер и за въвеждане на изменения, в стратегическите ви планове.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Денят, ще бъде хубав, ако се придържате към строга дисциплина още от сутринта. Може да преразгледате старите си планове, свързани с децата, ако имате. В романтичната сфера на живота, като любовта например, могат да изплуват някой неприятни нюанси.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Денят не е благоприятен за нови начинания, както и за вашата популярност и авторитет. Може да се наложи изцяло да се съсредоточите върху семейството си или професионалните отношения. Времето преди обяд е особено опасно, тъй като може да предизвика здравословни проблеми или неприятности в семейството.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

С напредването на деня, трябва да се вземете в ръце и да свършите малко от по-неприятните задачи. Ще бъдете в състояние да свършите всичко успешно, въпреки че може би не трябва да очаквате изключителни резултати. Собствените ви съмнения, за избраната посока и цел, могат да се засилят към вечерта.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Вашето здраве, финансово положение и професионални цели, могат да наложат определени ограничения върху вас. Може да се появят някои пречки, породени от минали грешки. В същото време, ще имате възможност да идентифицирате тези грешки и да ги отстранявате своевременно.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Денят, ще подканя към дисциплина и организация. Не стойте без да правите нищо, особено в началото на деня. При липса на конкретна цел, може да сте податливи на депресия, меланхолия и разочарования.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще трябва временно да се въздържате от романтични приключения. Целенасочената работа ще носи добри резултати в първата половина на деня. Ако, за изпълнение на задачите ви, трябва уединение, смело си потърсете подходящо място. Ако имате бизнес, трябва да обърнете внимание на проблеми, свързани с управлението, организацията и техническите аспекти на вашия проект.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да разглеждате бъдещите си перспективи с цялата сериозност на която сте способни. Поискайте съвет от стар партньор или приятел. Основните ви сили, трябва да бъдат насочени към реализация на набелязаните съвместни планове.

Станете почитател на Класа