Дневен хороскоп - 26 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Смелите, активни, директни и малко наивни хора, могат едновременно да ви дразнят и привличат. Трябва да се примирите с факта, че не вие, а те, ще определят климата в отношенията ви. Веднага след като го направите, ще забележите, че нещата, ще се подобрят значително.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес е по-добре да наложите, някои ограничения по отношение на емоциите си и да се съсредоточите единствено върху работата си. Дори когато става въпрос за личните ви отношения (които стават все по-важни и може би, променящи живота ви) трябва да следвате тактиката, да сте директни и открити.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес енергичния и активен начин на живот, ще е най-предпочитан. Когато става дума за децата ви, каквито и да било дейности с тях, трябва да бъдат изградени на принципа на игра или състезание. Някои задачи, предназначени за бърза реакция на ума, чудесно ще стимулират всички участници, особено ако победителите се награждават веднага.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес е един добър ден, за рутинни домакински задължения. Ако имате стимул да ги свършите, не трябва да си губите времето – ентусиазмът ви, може бързо да изчезне, само за няколко секунди. Бъдете по-искрени в отношенията си с членовете на домакинството.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Можете да се насладите на кратко пътуване или разходка. Спор с опонент, може да ви нервира. Истинската битка, едва ли ще се проведе днес. Но ехото от общия дух на конфронтация, може да повлияе на отношенията ви, с вашия редовен ежедневен социален кръг.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес, едва ли ще имате възможност, да се скриете в някой тих ъгъл и да се насладете на мечти и щастие. През деня най-малко, един проблем, ще ви накара да напуснете уютното си гнездо и да обърнете погледа си към някоя спешна задача.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

За да покажете вашата сила и талант на хората наоколо, не е задължително да прибягвате до необичайни и необикновени начини. Бъдете естествени - бъдете себе си. Естествените ви качества като смелост, откритост, честност, решителност и харизма, ще бъдат до голяма степен от полза.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Вашата скрита активност, агресивност и нетърпение, може да излезе на повърхността днес. Добре е, да се възползвате от физическата си активност, с умерени физически упражнения. Това няма да бъде, в интерес на някои конкретни постижения, а по-скоро в опит за постигане на правилния баланс между различните страни на вашия характер.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Денят е подходящ за опити и експерименти. Не преследвайте някакви глобални цели, насладете се на мига и се научете да виждате, нещо положително във всеки неочакван развой на събитията. Отложете задачите, които изискват задълбоченост, консервативно мислене и дългосрочно планиране.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трудно е да се каже, че денят обещава нееднозначен успех и ясен път към върха. Това, обаче, не означава, че трябва да седите, без да правите нищо. Опитайте се, да се насладите на самия процес, без да се фокусирате твърде много, върху крайния му резултат.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Въпреки привидно благоприятните обстоятелства, днес няма да се чувствате свободни в своите действия, а някои от вътрешните ви бариери, ще пречат на напредъка, като го лишат от своята енергия и жизнено въодушевление. Опитайте се, да се ентусиазирате, чрез някои необичайни практики.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Опитайте се, да се отдалечите от мистериозната примамливост на партньора си. Заемете се с работа, която не изисква деликатен психологически подход или координация на убеждения и предпочитания. Това е прекрасно време, за всички задачи, които трябва да решите, на свой собствен риск в съответствие с настоящата ситуация.

Станете почитател на Класа