Дневен хороскоп - 27 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Време е да анализирате резултатите от предишен етап в личния си живот. В зависимост от конкретните обстоятелства, може да си припомните и оцените събитията от изминалия месец или дори година. Сутринта е идеалното време да кажете сбогом на някой необосновани илюзии.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Съхранете вашето въображение свободно и неограничено до вечерта. Най малкото това ще ви помогне да откъснете ума си от мрачната реалност, а и да му дадете толкова необходимата почивка. В следобедните часове въображението ви - подобно на паметта - може да бъде два пъти по-активно.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Спокойния социален живот или приятната почивка, ще са много по-предпочитани пред интензивната работа. Днес ще ви привлича социалния живот, приятелите, забавленията, романтичните срещи и ако нещо се случи, то ще става в последния момент.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Може би, днес ще ви бъде даден последен шанс да покажете своите таланти, умения, творчески потенциал и забележими постижения. Това прощално турне може да отнеме много от енергията ви, особено ако сте родени в средата на юли.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ако на сутринта се събудите със съмнения относно възможността ви за победа над съперниците си, не трябва да се обезсърчавате: през деня ще имате възможности да покажете превъзходството си. Креативните, дръзките и интензивни трудови усилия ще бъдат обсебващи през целия ден.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Резултатът от последните ви предприятия, ще станат кристално ясни до края на деня. Ако сте работили усилено и не сте се изплашили от нетрадиционните начини да постигнете целите си, вероятността за положителен резултат, ще е доста висока.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Битки на егото или на убежденията ви, с вашия партньор може да доведат до конфликти и сблъсъци. Взаимния компромис може да помогне в личните (семейните) отношения, но когато това е невъзможно, поради гордост или друга причина, може да използвате хитрост.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес може да си позволите да се откъснете от любимата си работа, сърдечния екип от колеги, домакинската работа или просто набор от задачи, които трябва да свършите и да се отдадете на проект , в който напълно да включите своя творчески потенциал.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Денят не е добър за предприемане на нови неща. Въпреки това, никой няма да ви пречи, да подготвите, следващия етап на вашите планове. Дневните часове са подходящи за активен отдих. Но може, толкова да се увлечете от това, че след това, да ви бъде трудно да спрете.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Време е да сложите черта на някои събития и да ги изтриете завинаги от живота си. Ако сред тези събития, са големите ви надежди или приятни промени, със сигурност ще ви бъде трудно да ги заровите в миналото и да им кажете сбогом завинаги.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Ще трябва да преосмислите някои отношения в живота ви и да преоцените своя социален кръг. Може да бъде полезно, да се откажете от прекалено активния си начин на живот и да промените общата стратегия на действията си. Между другото, някои прекалено резки промени, насочени към бъдещето могат да бъдат неблагоприятни.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Прекомерната скромност, днес няма да е желателна. Животът, ще ви даде шанс да се отървете от някой неща, от които вече не се нуждаете или които вече не притежават никаква стойност за вас. Може да предложите на някой финансова помощ или да направите благотворително дарение .

Станете почитател на Класа