Месечен хороскоп: Декември ще бъде благосклонен към 5 зодии, а други 3 трябва да бъдат много внимателни!

Посрещаме декември изпълнени с повече оптимизъм и в очакване на най-светлите празници. Според звездната карта, той ни е подготвил много хубави моменти и някои промени. Ето какво ви очаква според зодията.

Овен
Енергетиката ви ще е леко нестабилна през този месец, така че не е желателно да се заемате с трудоемки задачи. За сметка на това в личните отношения може да проявите повече активност. Точно сега е моментът да изгладите недоразуменията с любимия човек и да докажете, че сте способни да изпитвате истинска любов.

В случай, че нямате постоянна връзка е много вероятно точно сега да попаднете на човека, когото бихте нарекли второто си „аз“. Финансовото ви състояние, ако се опише като графика, ще е като синусоида. Има шанс да получите допълнителни доходи, но сте склонни да ги изхарчите на секундата.

Телец
В последния месец на годината ще се амбицирате в желанието си да поставите всичко „в ред“. Прекрасна инициатива, особено що се отнася до решаването на битовите въпроси. Вие нямате навик да се престаравате поддържайки домакинството си, но този път ще удивите дори самите себе си.

Със същия ентусиазъм ще се занимавате и с професионалните задачи или бизнеса, така че нищо чудно коледният ви подарък да бъде повишаване на заплатата или преминаване на по-висока длъжност. Увлечени в задачи не бива да забравяте за личните отношения. Неприятности не се очакват, ако подхождате към конфликтите с компромис.

Близнаци
Късметът, който ви съпровожда през цялата година и този път няма да ви изневери. Всъщност, едва ли ще се случат някакви генерални промени в живота ви, но пък и няма да има събития, които да ви нарушат спокойствието. Личните отношения ще са такива, каквито сте ги подредили до момента.

На работното място ще се справите със задълженията без особени усилия. Финансите, ако ги организирате разумно, ще ви стигнат. Много е вероятно да ви поканят за компания на интересно пътуване, което ще е свързано с приятни емоции и незабравими преживявания.

Рак
Представителите на вашия знак са творчески и емоционални натури и през този месец ще имате възможност да развихрите фантазията и да дадете воля на чувствата си. Има голяма вероятност да финиширате годината със служебно повишение или напредък в бизнеса.

Най-интересното от всичко е, че вие няма да положите почти никакви усилия за постигане на тези резултати. Финансите ще са стабилни, стига да не си позволите прояви на разточителност. Личните и най-вече любовните отношения ще са белязани с типичната празничност на декември, а преживяванията ще помните дълго.

Лъв
Бляскавите празници са в пълна хармония с личното ви излъчване. През този месец основна грижа за вас няма да е работата, а именно подготовката за посрещането на Коледа и Нова година. Празничната треска ще ви завладее изцяло, в което впрочем няма нищо лошо.

Дистанцирайки се от ежедневните задължения и бизнеса ще отдадете дължимото внимание на близките си. За необвързаните Лъвове старата година може да завърши с нова любов.

Дева
Необходимостта да се разкъсвате между ежедневната рутина и празничната суета може да ви се отрази леко стресиращо. Ако е възможно да вземете отпуск преди Коледа и да се върнете на работа в първите дни на следващата година, то направете го. Така ще разполагате с достатъчно време да подготвите дома си за празниците и да им се насладите.

Още по-добрия вариант е да си организирате пътуване и да отидете в непозната обстановка, но с любими хора. Ще преживеете незабравими приключения, изпълнени с любов и изненади, които ще ви заредят с оптимизъм.

Везни
Този път реагирате на предпразничната треска изключително спокойно. Докато другите се чудят как да разпределят времето си между служебната заетост и шопингът вие вече сте създали стройна организация у дома и сте раздали задачите. Със служебните занимания ще се справите без усилия.

Финансите ви ще са повече от стабилни, защото ще получите допълнителни приходи като награда за усилията, положени през цялата година. В личен план ситуацията е повече от приятна. Най-красивите моменти ще споделите в компанията на най-любимите си хора.

Скорпион
Ще изпратите старата година с нови емоции и много вероятно с нова любов. За необвързаните това е добра новина, но любовните трепети няма да подминат и онези от вас, които вече имат стабилна връзка. Препоръката към тях е да са внимателни и обективно да преценят дали си заслужава да загубят изграденото или са попаднали в паяжината на собствените си илюзии.

С професионалните задължения ще се справите. Те са ви познати. Благодарение на бързата ви реакция и креативни предложения може да ви предложат по-интересна или по-високоплатена позиция, даже ново работно място. Финансовото състояние също е стабилно, защото предвидливо сте заделили запаси за предстоящите празници. Наслаждавайте се на свободното време и искрените чувства.

Стрелец
Слънцето е във вашия знак и това предвещава един прекрасен, изпълнен с оптимизъм период. Ще правите онова, което най-много обичате, а именно покупки и пътешествия. Увлечени в приготовлението на подаръците може малко да игнорирате служебните задължения, но вие сте достатъчно активни, за да наваксате пропуснатото.

Противно на очакванията, най-много работа ще имате в края на месеца между двата празника, но това едва ли ще ви развали доброто настроение. Не само, че ще се справите, но и ще получите куп мили подаръци от хора, за които не сте и предполагали, че биха направили такъв жест. Освен това, както семейните, така и необвързаните Стрелци ще се радват на много любов и искрено приятелство.

Козирог
Тъй като вие не сте от хората, които оставят някаква работа за последния момент, то още в началото на месеца ще сте завършили най-важните задачи. Може да действате спокойно, с равномерно темпо, да кроите планове, да създавате графици и да ги изпълнявате. Мисълта, че всичко се случва според предвижданията ви ще е сигурен източник на спокойствие.

Много е вероятно да получите допълнителни приходи, някаква награда или печалба от хазартна игра. Не се главозамайвайте, не бързайте да похарчите всичко до стотинка. Използвайте част от средствата за допълване на списъка с подаръците, а другите заделете за по-късно.

Много скоро ще ви потрябват за разширяване на бизнеса или печеливша инвестиция. Предстоят ви интересни контакти. За обвързаните Козирози те ще са източник на печалба, а за необвързаните – на емоции.

Водолей
Ще постъпите добре, ако в края на годината намалите темпото. Следвайте желанията на близките си, позволете им да организират празниците по своя воля, а вие се наслаждавайте на домашния уют и спокойните отношения. Не се увличайте в харчове, защото допълнителни финансови постъпления няма да има.

Ако предварително сте си организирали някакво пътуване, то реализирайте го, стига здравословното състояние да ви позволява. Ще осъществите нови контакти, благодарение на които през следващата година ще напреднете с личните си проекти.

Риби
Събитията и преживяванията през този месец ще са истинско доказателство, че ако в една насока ви върви, то в друга нещата няма да са толкова добре. Мислите и усилията ви са свързани предимно с професионалните изяви и на работното място наистина ще напреднете. Може да не смените позицията си, но ще получите допълнителни приходи.

Свободното ви време ще е доста ограничено и с подготовката за празниците ще трябва да се справяте „между другото“. Необвързаните Риби, без особени усилия, ще започнат нова връзка, която ще се окаже провокираща. За сметка на това ще имат професионални затруднения.

Семейните ще успеят да се справят със съществуващите конфликти и да започнат следващата година „начисто“. С други думи, каквито и трудности да изникнат, не бива да губите присъствие на духа. Подхождайте към тях като към необходимо изпитание и ще се справите.

Станете почитател на Класа