Дъщерята на Татяна Титянова последва съдбата на майка си

Краси – голямата дъщеря на самоубилата се през 80-те години Татяна Титянова, повтори съдбата на майка си. Младата жена сложи край на живота си след скок от деветия етаж на сграда в Лондон, съобщава столичен седмичник.

 

Официалната версия е, че става въпрос за нещастен случай, а не за самоубийство.

 

Нещастието се е разиграло в навечерието на 29-тата годишнина от все още неизяснената смърт на говорителката на БНТ. Когато Титянова слага край на живота си, Краси е в предучилищна възраст, а сестра й Глория – на 3 месеца.

 

За причината за самоубийството не се знае, но запознати твърдят, че младото момиче е имала проблеми с наркотиците.

 

Краси години наред живеела с бразилец на име Клебер Оливейра, от когото има дете. Преди година двамата решават да се преместят в Лондон, където Краси започва да изпада в депресия.

 

Дъщерята на красивата водеща в последно време постоянно е говорела за майка си.

 

Краси оставя сираче невръстен син.

 

Близки на момичето споделят, че според тях бразилецът я е тласнал към наркотиците. „Тъжно е, че повтаря съдбата на майка си“, казват от семейството.

 

Антоанета Титянова, сестра на Татяна и леля на Краси научава за трагедията от пресата. Ето какво споделя тя във Фейсбук профила си.

 

„За да се спрат спекулациите и свободните съчинения по въпроса за Краси – пиша. В последните 28 години не сме виждали Краси – тя бе изведена от страната 1988г. и я държаха далеч от нас. За първи път от това време говорих с нея по телефона миналия месец на 10 май 2017 г., когато се обърна към нас за помощ – имаше проблеми с родителя си в Лондон и искаше спешно да дойде или в България, или да замине в Бразилия при сина си, но нямаше пари, а там никой не й помагаше.

 

Всеки може да види молбата й до мен на 10 май 2017 Iskam skoro da se vidim, ne izdurjam na tova naprejenie tuk.

 

Второ съобщение за деня – Shte potvurdya dopulnitelno ako mojete da me posreshtnete ot letishteto. ЧУДЕХМЕ СЕ, ЗАЩО НЕ ПРИСТИГА, А ТО ЗАЩОТО ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА НА 26 МАЙ е намерена под блока.“

Станете почитател на Класа