Тя печели над 5000 долара на месец като се снима полугола!

Модната индустрия в течение на няколко десетилетия диктува на всички жени по света своите жестоки стандарти. В резултат на щенията на дизайнерите, за които е много по-лесно да шият дрехи за плоски закачалки, прекомерната слабост се превърна направо в канон на красотата. Впрочем, вкусовете на мъжете са доста по-разнообразни, мнозина от тях харесват пищните жени, а не костеливите. За това си има и поговорка:

 

 

 

 

"По добре да те удрят вълните, отколкото да се биеш в брега". Историята на днешната ни героиня нагледно показва, че не трябва да се вманиачаваме на тема диети и да припадаме от глад. Противоположният пол може да бъде зашеметен и без идеалното тяло. Американската Самърс Вонхес от Невада е на 30 години. След раждането на второто си дете тя силно понапълнява.

 

 

 

 

При това кожата ѝ губи еластичността си, покривайки се със стрии. Жената първоначално много се притеснявала от външния си вид, но до нея имало един обичащ я съпруг, който постоянно я убеждавал, че тя е невероятно красива. Топлите думи в края на краищата постигнали целта си и Самърс рискувала да публикува снимките си в Инстаграм.

 

 

 

 

 

На тях отчетливо се виждали и стриите, и портокаловата кожа. За нейно учудване, снимките били силно харесани както от мъжете, така и от жените. След такъв локален успех Самърс се регистрирала в сайта Patreon, в който автори на различно творчество могат да го публикуват, а дарители да им превеждат малки суми за него.

 

 

 

 

Снимките на нашата героиня станали бързо суперпопулярни. Благодарение на това тя започнала да печели по 5000 долара на месец. Разбира се, на най-голям интерес се радват снимките в стил ню, Самърс обаче да позира и полугола.

 

 

 

 

Самата тя признава, че не го прави за парите. По думите ѝ, тя си има доста добра и добре платена работа. Основната ѝ цел е била да дава пример на другите жени - да обичат себе си и да не се тормозят заради външния си вид.

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа