Дневен хороскоп 22 февруари

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви един изключително интересен ден, в който, не само ще може да се запознаете с правилните хора, но и да поставите всичко на своето място в работата. Ще бъде трудно да реагирате на всичко, което се случва спокойно, но задължително ще трябва да го направите . В противен случай, може да нарушите правилата си и да подставите другите.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес е възможно в личните ви дела и работата, да цари непрекъснат хаос. Дори систематичният контрол върху задълженията ви, няма да помогне за нормализиране на ситуацията. С финансовите въпроси, бъдете по-внимателни, особено при прехвърляне на пари и работа с клиенти. Вечерта ще се развие идеално, благодарение на неочакваното посещение на приятел.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчва се, да бъдете по-упорити и бързи, за да успеете с всичко. Планирането обаче няма да бъде излишно. В любовта разчитате на късмет, което вреди на отношенията с избраника. Трябва да работите върху всичко свързано с вътрешния си свят. Не мислете, че някой вместо вас, ще изпълни плановете ви за бъдещето.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва да се покажете на висота в работата. Поне в колектива, бъдете изключително съпричастни и учтиви. Възможни са разногласия с роднини въз основа на финансите или бита. Вие имате свои собствени убеждения за всичко, което засяга семейството. Така че, не доказвайте това на тези, които впрочем, са настроени само на собствените си идеи.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви наситен работен ритъм, който ще ви помогне към вечерта, да завършите започнатите проекти. Един добър ден за благотворителни събития, нови запознанства и създаване на твърда основа в творческото поле. В любовта, трябва да станете по-мили и чувствителни, а също и да помагате на избраника си да реши личните си проблеми. Следете за състоянието на здравето си – възможна е настинка.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да се откажете от екстремните спортове и дългите пътувания. Особено ако времето, не позволява такива развлечения. В колектива бъдете с тези, на които най-много се доверявате. Ако се окажете виновни за неизпълнение на задължение в работата, не спорете с вашите началници. Трябва да покажете търпение и мъдрост.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес трябва да се постараете, да изгладите конфликтите с другите хора. Може би ви смятат за истински мъдрец? Е, тогава не разочаровайте хората около вас. Ще бъде добра идея също, да си починете извън града, в кръг на приятели. Само трябва да бъдете по-внимателни на пътя, за да не се стигне до злополука или други проблеми.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва да премахнете всички съществуващи пречки, които възпрепятстват развитието на кариерата ви. Финансовата сфера, пазаруването и пътуванията по лични въпроси, ще се развиват добре. Пазете умствената и физическата си сила, за нов пробив на работното място. А, в кръга от близки хора, напротив, може да се отпуснете и забавлявате.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви един хубав ден, когато дори облачното време няма да може да развали настроението ви. Основното е, да се обградите с онези, които обичате и разбирате. Конфликтите не са подходящи за вас днес, само ще ви изморят. Трябва да изоставите бурните купони, алкохола и забавленията. Особено, ако имате други и неотложни финансови проблеми.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да бъдете по-икономични, не само от гледна точка на парите, но и по отношение на душевните си сили. Те ще ви бъдат необходими, за нови постижения, важни срещи и пътувания. През деня, ще се гордеете с постиженията си и ще поставите основата за бъдещи проекти. Необвързаните ги чака покана за среща - не смейте да отказвате.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Възможно е да ви възложат нови задължения по време на работа, които скоро ще доведат до по-висока позиция. Следователно, може да се надявате на подобрение във финансовото положение. Ако трябва да се поучите от опита на някой друг, не вирете нос. Оставете гордостта си за друг повод. Вечерта ви чака изненада от избраника.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще ви е трудно днес, да се справите с емоционалното си състояние. Всъщност от ранна сутрин, ще сте възмутени от поведението на близък приятел. Опитайте се, да прекарате повече време на открито, разходете се, посетете козметичен салон. Всичко това, ще ви помогне да възстановите духовната си сила и да трансформирате външността си.

Станете почитател на Класа