Благо Георгиев знае ли това?

 

Златка Райкова спъва намеренията на фолкдивата Преслава за сватба с благоверния й Павел Лазаров. Влюбената двойка не може да се венчае, тъй като той вече има сключен църковен брак със... Златка - настоящата на бившия ни футболен национал Благой Георгиев. 

 

За да пристъпи към нов божий съюз, Лазаров първо трябва да разтрогне предишното си свето тайнство венчание.

Снимки от въпросния ритуал на Райкова и Павел Лазаров самата Златка разпространи в социалните мрежи тогава. Даже временно беше промени името си на Златка Лазарова.

 

http://static.blitz.bg/documents/editor/15506698977298fb.jpg

 

Сега Павел трябва да разтрогне с молба брака си със Златка, ако иска да вземе Преслава с божието одобрение. А двамата никак не са далеч да пристъпят към сватба, пише столичен вестник. Тяхната дъщеря Паола се роди навръх Кръстовден през 2018 г. Нещо повече, през идния месец март семейството ще кумува на Софи Маринова и Тодор Давидов, известен като Гринго. Двете певици освен колежки са и добри приятелки, заради което Преслава на мига приела поканата да кумува.

 

 

Павел и Русата Златка се вземат в църковен храм през 2011 година, когато се носят на крилете на любовта. Тогава двамата наивно смятат, че ще останат заедно до дълбоки старини, но каква стана тя... Въпреки че си казаха "да" пред Бог, след това се разделиха, а Златка мина през леглата на редица други мъже. Любопитно е дали Благо Георгиев знае за всичките връзки на възлюбената си, която преди време дори е проституирала!

 

 

1aasaa1

Станете почитател на Класа